FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CSU CRAIOVA 1-0

Universitatea Craiova a luat foc: „Jenantă prestația arbitrului!” » 3 faze reclamate de olteni

UTA a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0, în runda #5 din Liga 1. +33   FOTO
UTA a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0, în runda #5 din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 00:30 / Actualizat duminica, 15 august 2021 08:14

UTA a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0, în runda #5 din Liga 1. Sorin Cârțu, 65 de ani, președintele oltenilor, l-a criticat dur la finalul jocului pe arbitrul Adrian Cojocaru.

Programul complet al etapei #5 din Liga 1

„Atmosferă frumoasă, așa e când sunt spectatori. În prima repriză am jucat bine. Am produs un fotbal bun. Din păcate, ni s-a răspuns cu multe durități. Îmi asum ce spun. E clar că sunt două cartonașe roșii pe care Cojocaru trebuia să le dea lor. O prestație jenantă a arbitrului! 

Uitați-vă la faultul lui Hora, asistentul era chiar acolo. Dacă nu vezi asemenea intenție... Plus cotul la Bancu. Rușinoasă prestație! Nu vii la o asemenea sărbătoare, așa cum a fost la Arad, cu atâta lume în tribune, să faci așa ceva... Și cred că am avut penalty la Baiaram, deși nu văd foarte bine pe reluări”, a declarat Cârțu la „Digi Sport Special”.

Fanii Universității Craiova au izbucnit după un nou eșec! Reacții dure în lanț: „Strategie de fricoși! O să jucăm în play-out”
UTA - CSU CRAIOVA 1-0
Fanii Universității Craiova au izbucnit după un nou eșec! Reacții dure în lanț: „Strategie de fricoși! O să jucăm în play-out”

Ce faze reclamă Cârțu?

1. Cot în plină figură primit de Bancu

În minutul 22, la 0-0, Nicușor Bancu, fundașul stânga al oltenilor, a fost lovit cu cotul în plină figură de Roger, mijlocașul arădenilor. Cel din urmă a văzut doar cartonașul galben.

Universitatea Craiova a luat foc: „Jenantă prestația arbitrului!” » 3 faze reclamate de olteni
Decizia corectă: Roger trebuia eliminat

2. Intrarea violentă a lui Ioan Hora

În minutul 31, Ioan Hora l-a călcat violent pe Screciu, dar nu a fost sancționat în niciun fel de arbitru. De asemenea, atacantul arădenilor l-a lovit și în piept pe adversarul său.

Universitatea Craiova a luat foc: „Jenantă prestația arbitrului!” » 3 faze reclamate de olteni
Decizia corectă: „roșu” pentru Hora

3. Posibil penalty la Baiaram

În minutul 83, Baiaram a solicitat lovitură de la 11 metri după un contact în careu cu Benga.

Universitatea Craiova a luat foc: „Jenantă prestația arbitrului!” » 3 faze reclamate de olteni
Reluările TV nu au putut elucida faza

UTA - CSU Craiova 1-0 » Reghe, anihilat la Arad!

Meciul de la Arad s-a disputat într-o atmosferă încinsă, la care au contribuit din plin cei 9.000 de suporteri prezenți pe „Francisc Neuman”, dar și agresivitatea jucătorilor. 

Markovic, titular în locul accidentatului Koljic, a irosit primele ocazii ale întâlnirii (16). Lansat excelent de Nistor, atacantul oltenilor l-a driblat pe Erico, însă a șutat apoi în Iacob. În continuare, a încercat o execuție spectaculoasă de la marginea careului. Din nou, blocat de portarul arădenilor. 

UTA a replicat la jumătatea primului act, când mingea lui Hora trimisă în fața porții a fost interceptată în ultimul moment de Vînă. Altfel ar fi ajuns la Baravykas. Ulterior, Ubbink n-a cadrat o execuție din câțiva metri (25). 

Markovic (33) - reluare imprecisă din careul mic - și Batha (36) - șut de la distanță, pe lângă - au mai trecut pe lângă deschiderea scorului. Tabela, nemișcată în prima repriză. 

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+29 FOTO

Intrările la limită și-au cunoscut apogeul în partea a doua, când Tomozei și Miculescu au părăsit terenul pe targă, după intrări dure ale oltenilor. 

UTA a spart gheața în minutul 70. Marko Vukcevic, de-abia intrat pe teren, i-a așezat mingea pe cap lui Liviu Antal, iar atacantul gazdelor l-a învins pe Mirko Pigliacelli cu o lovitură de cap fabuloasă! Deși măsoară doar 1,77m, a plasat sub transversală finalizarea de la 11 metri. 

Sufocată de mobilitatea trupei lui Balint, CSU Craiova a replicat mult prea timid, prin Markovic, Bancu sau Fedele. 

După acest eșec, Universitatea Craiova ajunge la 3 înfrângeri în 5 partide și e pe locul 9. De partea cealaltă, UTA urcă provizoriu pe 6. Runda următoare, oltenii primesc vizita lui Gaz Metan, în vreme ce UTA va juca tot pe teren propriu, cu FC Voluntari.

7.870este media spectatorilor înregistrată de UTA în cele 3 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

UPDATE FCU Craiova, două transferuri într-o zi! A semnat fotbalistul Luanei și s-a întors „fiul rătăcitor” al lui Mititelu

A scăpat de calvarul de la FCSB și a spus TOT: „E o junglă acolo” + „Patronul e nebun!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
115486966066476
Edi Girnita  •  15 August 2021, 18:35

Jenant este că sunteți în liga 1 abuziv, și,mai jenant este amaratul ăla de fotbal pe care ,chipurile, il practicati!Și sa nu mă repet a treia oară,mai penibila și rușinoasă prezentare ,de doi ani încoace, in cupele europene nu am văzut de decenii bune.

983732924972315
Soos Vilmos  •  15 August 2021, 13:15

Cei doi jucatori de la uta scosi pe targa nu conteaza ?

observator_federal
observator_federal  •  15 August 2021, 10:40
Postat de craiova007 pe 15 August 2021, 03:27

Si ce treaba are comentatorul? CS Universitatea trebuie sa isi imbunatateasca jocul indiferent de ce spun altii.

Comentatorul ăla nu are nicio treabă... nici cu fotbalul, nici cu fair-playul, nici cu adevărul în general... Îi prevăd o carieră strălucită, a adunat chiar toate clișeele reporterilor noștri - poate doar din mimetism, ori mai degrabă așa a fost instruit (deși la calitățile "native" pe care le demonstrează, e bun de trainer!)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează