Comentarii (6)
misterverde
misterverde  •  02 August 2021, 12:34

Am ajuns rău de tot . Raureanule ar trebui sa demisionezi.. asta dacă ai respect .. toți au Sarita pe fcsb .. Presa din România este toxica ... bullying la greu .. nu o suport pe prodanca .. dar ce face Presa din România.. este o rușine.. Atâtaea reportaje defăimătoare.. toate cu surse ascunse .. agasati lumea..

cornelcc
cornelcc  •  02 August 2021, 08:54

“Șocat de schimbările timpurii făcute de FCSB, jurnalistul Remus Răureanu” .... .SOC SI GROAZA in mintea Raureanului! (atata cata e, e treaba lui!). “Specialistul” in fotbal si mai ales in jiji becalul a fost consternat si ii cere antrenorului Todoran un semn de “onoare”, demisia! El a demonstrat ca are din plin asa ceva, adica onoare, prin articolele pe care le semneaza.

florar
florar  •  02 August 2021, 00:58
Postat de ali.bec pe 01 August 2021, 23:30

Remus Răureanu: „Nu poți face chiar orice pentru bani, pentru carieră, pentru CV.“ haha! Dar sa faci parte din Trio Faimoșii e mai ceva decât onoare!

Pentru el este faima mare că scrie articole cu Udrea și Craitoiu!!! De ce nu i o luă și la Digi în emisiune ????

florar
florar  •  02 August 2021, 00:48

Să râdem de gesepisti!!! Cică nu este bine pentru că Becali antrenează în tandem cu Todoran!!! Afirmație Raureanu!!! Cine este Raureanu??? Cel care scrie articole simple împreună cu alți doi trei gesepisti!!!Și alea mai mereu cu greșeli...

deusdat
deusdat  •  02 August 2021, 00:10

Performanța lui Ilie Dumitrescu la FCSB e egală cu a lui Toni Petrea: locul 2. Despre Raureanu n-am ce spune că nu știu cine e...?

ali.bec
ali.bec  •  01 August 2021, 23:30

Remus Răureanu: „Nu poți face chiar orice pentru bani, pentru carieră, pentru CV.“ haha! Dar sa faci parte din Trio Faimoșii e mai ceva decât onoare!

Comentează