FOTBAL  »  LIGA 1  »  UTA - FCSB

Reacție vehementă la pauză: „Todoran, ești umilit în ultimul hal, renunță!” » Ilie Dumitrescu a intervenit: „Mă contrazici, nu?” :)

Dinu Todoran, antrenor FCSB
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 23:07 / Actualizat duminica, 01 august 2021 23:24

La pauza meciului dintre UTA și FCSB, scor 1-0, jurnalistul GSP Remus Răureanu, prezent în studioul DigiSport, a avut o reacție vehementă la adresa lui Dinu Todoran, antrenorul vicecampioanei.

UTA - FCSB 1-1 » Pohta lui Becali, pe jumătate satisfăcută de Ianis Stoica! Clasamentul ACUM
UTA - FCSB
UTA - FCSB 1-1 » Pohta lui Becali, pe jumătate satisfăcută de Ianis Stoica! Clasamentul ACUM

FCSB a efectuat 3 schimbări încă din minutul 34 al meciului cu UTA. Cu siguranță, mutările au fost „orchestrate” de patronul Gigi Becali, lucru uzual la FCSB, după cum însuși antrenorul Dinu Todoran a recunoscut.

Reacție vehementă la pauza meciului UTA - FCSB: „Dacă Todoran nu demisionează, nu are niciun pic de respect!”

Șocat de schimbările timpurii făcute de FCSB, jurnalistul Remus Răureanu a spus că Dinu Todoran ar trebui să demisioneze, considerând că implicarea lui Gigi Becali a depășit limitele. Opinia lui Remus Răureanu a condus la un dialog amuzant cu fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu. 

  • Ilie Dumitrescu: „Cred că s-a cam pripit Todoran schimbându-l pe Cristea după o greșeală, o pasă către portar. În rest, trebuie să spunem că UTA a arătat foarte bine”.
  • Remus Răureanu: „Dacă Todoran nu demisionează după meciul acesta, înseamnă că nu are niciun pic de respect pentru meserie. Nu contează rezultatul, nu poți să accepți orice. Înțeleg nevoia de bani, de a avea o carieră, dar sunt limite!”
  • Ilie Dumitrescu: „Mă contrazici și pe mine, nu? (râde)
  • Remus Răureanu: „Nu poți face chiar orice pentru bani, pentru carieră, pentru CV. Poate se gândește că dacă se întâmplă să fie campion, prinde un contract în Arabia Saudită în liga a doua, se îmbogățește și își aranjează viața. Trebuie să existe o limită, nu poți accepta chiar orice. Becali calculează că sunt banii și clubul lui și face orice. Sună logic. Jucătorii știu unde merg și acceptă. Tu, ca antrenori, poți accepta în ideea că poate jonglezi cumva, că te furișezi. Dacă vezi că nu poți să te furișezi și că ești umilit în ultimul hal, renunță!

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri despre UTA - FCSB:

Cum a fost păcălit Straton la golul de 1-0 din UTA - FCSB

Comentatorul Emil Grădinescu a răbufnit în direct, după cele 3 schimbări ordonate de Becali în minutul 34!

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (6)
misterverde
misterverde  •  02 August 2021, 12:34

Am ajuns rău de tot . Raureanule ar trebui sa demisionezi.. asta dacă ai respect .. toți au Sarita pe fcsb .. Presa din România este toxica ... bullying la greu .. nu o suport pe prodanca .. dar ce face Presa din România.. este o rușine.. Atâtaea reportaje defăimătoare.. toate cu surse ascunse .. agasati lumea..

cornelcc
cornelcc  •  02 August 2021, 08:54

“Șocat de schimbările timpurii făcute de FCSB, jurnalistul Remus Răureanu” .... .SOC SI GROAZA in mintea Raureanului! (atata cata e, e treaba lui!). “Specialistul” in fotbal si mai ales in jiji becalul a fost consternat si ii cere antrenorului Todoran un semn de “onoare”, demisia! El a demonstrat ca are din plin asa ceva, adica onoare, prin articolele pe care le semneaza.

florar
florar  •  02 August 2021, 00:58
Postat de ali.bec pe 01 August 2021, 23:30

Remus Răureanu: „Nu poți face chiar orice pentru bani, pentru carieră, pentru CV.“ haha! Dar sa faci parte din Trio Faimoșii e mai ceva decât onoare!

Pentru el este faima mare că scrie articole cu Udrea și Craitoiu!!! De ce nu i o luă și la Digi în emisiune ????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează