FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Șapte dintr-un foc! Mircea Rednic a început „curățenia” la UTA Arad

Foto: UTA Arad
Foto: UTA Arad

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 15:53 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 16:19

După ce au decis să le rezilieze contractele lui Romario Benzar și Bautista Cascini înainte de barajul cu FC Buzău, gruparea de pe Mureș a decis să nu mai continue colaborarea cu alți 7 jucători.

Anunțul a fost făcut de Alexandru Meszar, președintele clubului, care a mai explicat faptul că pot urma și alți jucători în cazul în care nu vor exista înțelegeri pentru diminuarea contractelor.

Craiova chiar boicotează Austria pentru votul Schengen negativ: a renunțat la Tirol, Raiffeisen și OMV! Unde merge în cantonament și ce bancă și companie de carburant a preferat
U CRAIOVA
Craiova chiar boicotează Austria pentru votul Schengen negativ: a renunțat la Tirol, Raiffeisen și OMV! Unde merge în cantonament și ce bancă și companie de carburant a preferat

Alexandru Meszar: „Pretențiile financiare nu mai sunt în concordanță cu politica noastră”

„Vorbim despre jucători la care le expiră contractele și din diferite motive clubul nu le mai oferă noi înțelegeri. Motivele nu sunt strict sportive, ci și de altă natură, cum ar fi: atașamentul jucătorilor față de club, acomodarea dificilă la Arad, dar și pretenții financiare care nu mai sunt în concordanță cu politica noastră. Cei șapte jucători cărora nu le mai oferim contracte sunt: Dragoș Balauru, Desley Ubbink, Marko Vukcevic, Erico da Silva, Mihai Dobrescu, Haralambie Mociu și Salvatore Marrone”, a spus Alexandru Meszar pentru publicația locală Aradon.

Doi dintre cei plecați, titulari de bază

Din lista enumarată de Alexandru Meszar și-au încheiat colaborarea doi jucători de bază și anume mijlocașul Desley Ubbink și fundașul de bandă Marko Vukcevic. Olandezul a fost integralist în 40 de jocuri ale „Bătrânei Doamne” în toate competițiile, în timp ce muntenegreanul a prins 34 de partide. 

Dacă Marko Vukcevic nu a avut niciun conflict vreo persoană din club, în cazul lui Desley Ubbink lucrurile stau altfel. În turul campionatului recent încheiat, mijlocașul trecut pe AS Trencin și Șahtior Karagandy a avut un conflict cu Ilie Poenaru pentru că nu a prins mai multe minute la echipă.

Ulterior, mijlocașul a negat conflictul cu Ilie Poenaru, precizând că a fost doar o mică neînțelegere.

„Nu am spus așa ceva și nici nu am fost nervos că nu am jucat. Știam de la începutul săptămânii și eram ok cu chestia asta, plus că reveneam după o mică accidentare. Nu cred ca este nicio tensiune în vestiar. Normal, tot timpul vor exista jucători nemulțumiți că nu joacă, dar așa e fotbalul”, spunea atunci Desley Ubbink.

Citește și alte știri:

E gratis, dar tot costă mult! Becali trebuie să facă un efort pentru a-și aduce preferatul » Detalii de la negocieri

Sepsi a anunțat despărțirea de doi jucători, dar după o oră a dat alt comunicat în care a anunțat doar un singur „divorț”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
DMA87
DMA87  •  08 Iunie 2023, 00:37

A început curățenia de vară. Aduce Strâmbu' jucători de mâna a 3-a pe filiera fata lu' tata, Luana.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Iunie 2023, 17:43

Mircea Rednic trebuia pus antrenor la nationala dar ti ai gasit cu baietii destepti de la butoane pe care ziaristul Udrea ii face cu ou si cu otet ...pana nu scapam de burleanu si ceata lui de profitori care nu au nimik in comun cu fotbalul nu o sa avem rezultate ...

magic4ever
magic4ever  •  07 Iunie 2023, 17:04

Vukcevic si Ubbink sunt jucatatori buni care pot sa joace la toate echipele din play-off

Vezi toate comentariile (3)
Comentează