FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID 2-2

Concluziile lui Mircea Rednic după 2-2 cu Rapid: „Noi am avut ocazii, ei doar situații” + „Nu mă mai plâng, acum chiar am lot!”

Mircea Rednic, antrenor UTA
Mircea Rednic, antrenor UTA

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 23:45 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 00:10

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, a comentat remiza cu Rapid, scor 2-2

Pe teren neutru, la Oradea, UTA a reușit să o țină în șah pe Rapid și a ajuns la 4 meciuri de campionat consecutive fără înfrângere.

La final, Mircea Rednic s-a declarat mulțumit de felul în care a arătat echipa lui, mai ales că arădenilor le-au lipsit câteva nume importante.

MM Stoica aplaudă un rapidist: „Nu țin minte să fi făcut un meci slab. Cine l-a adus merită felicitări!”
UTA - RAPID 2-2
MM Stoica aplaudă un rapidist: „Nu țin minte să fi făcut un meci slab. Cine l-a adus merită felicitări!”

Mircea Rednic, după UTA - Rapid 2-2: „Noi am avut ocazii, ei situații”

„Meci bun al echipei noastre, cu toate problemele avute și jucătorii care ne-au lipsit, pe un teren neutru, care pe alocuri ne-a pus probleme, pentru că mingea sărea prost.

Ne-am descurcat foarte bine, deși nu știu dacă mă mulțumesc cu un punct, la ce ocazii am avut. Ei nu au avut ocazii, au avut situații. Îmi pare rău, pentru că am discutat și am văzut ce face Petrila, nu e prima oară când accelerează pe zona centrală.

Ei au înscris din două faze de neatenție, de relaxare. Mă bucur că am revenit, mă bucur că Kevin (n.r. - Luckassen) a rezistat mai bine de 75 de minute și că a înscris.

Nici Abeid nu a intrat rău. Cred că și acum fugeam prin Oradea să-l prindem dacă reușea să înscrie. Cred că am prestat un joc bun astăzi”, a precizat Rednic inițial.

Mircea Rednic: „Acum chiar am lot! Încet-încet, lucrurile încep să meargă la UTA”

În sfârșit, „Puriul” se declară mulțumit cu lotul pe care-l are la dispoziție, după o campanie de transferuri uluitoare, cu 25 de nume noi.

„Mă bucur că cei care au intrat au ajutat să înscriem. Acum urmează încă un meci de foc joi (n.r. - cu Farul), deci nu avem timp să ne bucurăm mult.

Acum chiar am lot. Nu uitați că cei mai buni jucători ai noștri de până acum au lipsit astăzi. Există concurență, acum nu am de ce să mă plâng. Astăzi am început cu 8 români și asta este un lucru pozitiv. Încet-încet, lucrurile încep să meargă la UTA”, a afirmat Rednic.

Totodată, antrenorul arădenilor consideră că UTA a avut gol valabil la faza în care arbitrii au considerat că mingea nu a depășit în întregime linia porții:

„Am pus stop cadru și mi s-a părut că a trecut de linie. Jucătorul care a respins era cu piciorul pe linie... dar nu mai contează”.

Aș fi spus că sunt două puncte pierdute, la ce ocazii am avut în ambele reprize. Totuși, e un punct câștigat, având în vedere că de fiecare dată am revenit și am egalat.

A fost un meci cu încărcătură grea, nu am mai jucat pe acest post pe care m-a pus domnul antrenor. Am încercat să joc cum știu, să ajut cât mai mult.

Putem spune că este un punct bun de pornire, nu mă pricep la statistici, dar începem să creștem, ca grup și ca joc. Încep să se lege relații și conexiuni între noi, ceea ce este foarte bine.

Mi-a plăcut aici, atmosferă foarte frumoasă. Ne bucurăm că au venit oamenii, sperăm să vină de fiecare dată. A fost un pic mai greu să ne adaptăm cu terenul, dar încet-încet o vom face.

- Rareș Pop, mijlocaș UTA

Tot despre UTA - Rapid: 

„Prostesc!” » Bergodi a spus fără ezitări ce l-a deranjat în remiza cu UTA: „Nu-mi convine acest lucru”

Atmosferă de Liga 1, stadion de Liga 3 » Imagini inedite de la UTA - Rapid: „paza” comenta meciul!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  21 Octombrie 2023, 21:48

Nea Micșunica, dacă piciorul era pe linie atunci te contrazici. 1000/ 100 nu are cum sa fie gol. Eu cred ca mingea era pe linie( cam un sfert) și piciorul fundașului imediat după linie, prin urmare nu a fost gol pt ca balonul nu a depășit cu toată circumferința linia de poarta. Mai cred ca rezultatul este echitabil chiar dacă Rapid a condus 30 de minute cu 2-1 și nu a mai jucat pt a înscrie golul 3. Bergodi este un antrenor fricos și fără idei care sa surprindă. Nu înțeleg ce vede dumnealui la Oaida. Este un " septar" care încurcă pe toată lumea. Este adevarat ca au lipsit Emmers și Kosovarul cu golurile. Cu amândoi pe teren cred ca Rapid câștiga. Repet însă că în condițiile date si de frica lui Bergodi , rezultatul de egalitate este echitabil

Vezi toate comentariile (1)
Comentează