FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID

Fierbe Aradul » Sold-out la UTA - Rapid! Fanii celor două echipe, gata de spectacol

Galeria celor de la UTA Arad
Foto: GSP
Galeria celor de la UTA Arad Foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 09:38 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 09:49

Stadionul „Francisc Neuman” e neîncăpător pentru fanii ce vor să asiste la derbyul UTA - Rapid. Arădenii au vândut toate cele aproximativ 8.500 de bilete cu 3 zile înainte de meci. Și giuleștenii sunt nemulțumiți și vor veni de la București în număr mare, deși au doar 400 de bilete.

Toate detaliile despre UTA - Rapid, AICI

Aradul se pregătește asiduu pentru meciul cu Rapid de diseară. Arădenii s-au înghestuit la casele de bilete pentru a prinde un loc în stadion la meciul contra revelației din acest start de sezon. Erau cozi lungi la casele de bilete când mai erau ore bune până când începea vânzarea. 

În primele ore s-au epuizat absolut toate tichetele la tribune, fiind disponibile doar cele în câteva sectoare din peluză, dar până la închiderea programului s-au cumpărat și acelea. În jur de 8.000 de arădeni vor fi vineri seară pe stadion, plus peste 400 de rapidiști.

„Va fi o atmosferă extraordinară. Toată lumea sună și cere bilete. Am primit solicitare de la cineva din Statele Unite. Dar nu mai sunt bilete! Fanii vor fi sigur din nou la înălțime, cum ne-am obișnuit deja. Toată lumea știa că publicul va fi un atu important pentru UTA, ceea ce se întâmplă acum, când putem avea suporteri în tribune", a zis Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA. 

Fanii celor de la UTA pregătesc un spectacol total în stadion. Sursele Gazetei susțin că ultrașii din Arad pregătesc o scenografie spectaculoasă, la care muncesc de 10 zile. „Va fi ceva fantastic. E cea mai mare coregrafie din istoria clubului. Și cea mai scumpă. Sunt convins că va fi ceva deosebit”, susțin sursele Gazetei.

„Vineri cucerim Aradul”

Și giuleștenii își anunță prezența la Arad într-un număr mare. Vor face deplasarea cu trenul, iar cele 420 de bilete puse la dispoziție de gazde, atât cât se prevede în regulament, par insuficiente față de ce și-ar fi dorit. Oricum, ajutați și de suporteri de la Timișoara, prieteni cu Rapidul și rivali ai Aradului, fanii bucureștenilor vor sosi într-un număr mai mare la stadion.

„Vineri cucerim Aradul”, anunță ultrașii echipei de pe locul 2 pe rețelele de socializare, dând și detalii despre suportul pe care îl vor primi din Timișoara: „Trenul vine prin Timișoara, așa că de acolo pot apărea întăriri. La ora 16.27, InterRegio 72 ajunge la Arad, cu patru ore și jumătate înainte de meci. 

Asta ar putea să fie o problemă, deoarece se știe rivalitatea dintre suporteri. Nu va rămâne nimeni pe afară, toți suporterii prezenți vor intra în sectorul oaspeților”, e mesajul venit de la București spre Arad prin intermediul rețelelor de socializare.

Știm ce ne așteaptă cu Rapidul. Întâlnim poate revelația acestui sezon de până acum. O echipă care excelează la capitolul defensiv. Va fi un meci frumos, ajutat și de spectacolul din tribune. Mă bucur că am fost nominalizat de GSP la premiul pentru antrenorul lunii. Ne-am luptat chiar cu adversarii de acum. Au câștigat ei premiul, dar sper ca eu să câștig pe teren. Și să nu iau niciun premiu, dar la final de sezon, când trag linie, să fim unde ne dorim
-Laszlo Balint, antrenor UTA

Albu nu-și menajează fosta echipă

Alexandru Albu, care în sezonul trecut a jucat la UTA, iar acum e la Rapid, a vorbit despre partida împotriva fostei echipe. În ciuda sezonului excelent de la Arad, de unde a și fost convocat la națională, fotbalistul nu va ezita să se bucure dacă va marca împotriva fostei echipe: 

„Am prieteni la UTA, dar nu va fi un meci special. Mă voi bucura dacă dau gol, dar și dacă înscrie un coleg de-al meu. Voi sări pe acolo, pe sus. Cred că va fi o atmosferă frumoasă”, a zis Alexandru Albu

Probleme cu Baravykas

Convocat la naționala Lituaniei, Rolandas Baravykas nu poate fi luat în calcul de Laszlo Balint pentru partida cu Rapid. Fundașul de bandă a evoluat 180 de minute în cele 3 meciuri ale naționalei din această acțiune, fiind lăsat pe bancă doar contra Italiei. 

Totuși, naționala Lituaniei nu a putut părăsi Italia imediat după meci din cauza unei erori legate de testele Covid. Cele efectuate de lituanieni, teste rapide, expiraseră, iar punctul de testare din aeroport nu se deschidea până la ora zborului, așa că plecarea a fost amânată. Obosit, Rolandas Baravykas va fi sărit din calcule de Balint pentru acest meci

Vezi și:

Lupii tineri sar la masculul Alfa » Ianis Hagi și Răzvan Marin, nemulțumiți de tacticile lui Rădoi

Edi Iordănescu are o mare problemă înaintea meciului cu Dinamo: FCSB, DEFICITARĂ pe un post-cheie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ninel_surubel
ninel_surubel  •  10 Septembrie 2021, 13:26

timisorenii vin la Arad, iubire adevarata***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legendavisinie
legendavisinie  •  10 Septembrie 2021, 12:51

Rapidul atrage numeroși spectatori, nu doar în București, ci și în provincie. Va fi spectacol la Arad, cel mai bun să învingă.

c23665
c23665  •  10 Septembrie 2021, 12:41

Am citit acum un articol... mortal! Titlul spune ca un jucator (Meleke), alungat de Dan Petrescu, rupe tacerea!!! Si, Ulrich Meleke declara: "Prefer sa tac."!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează