FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Bunuri sub sechestru la un club din Liga 1, dar managerul consideră situația ca fiind una bună: „Mașina era tot acolo!”

efFanii arădeni, în deplasare la meciul cu U Cluj / FOTO: Imago
efFanii arădeni, în deplasare la meciul cu U Cluj / FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 20:06 / Actualizat joi, 23 martie 2023 22:06

Clubul de fotbal UTA este măcinat de probleme. După ce datoriile clubului au crescut față de anul trecut cu 500.000 de euro, ajungând la 2,5 milioane euro, ANAF a pus sechestru pe o serie de bunuri ale clubului, printre care un autoturism marca Chevrolet Captiva, trei laptopuri și două telefoane mobile.

Sechestrul asigurător constă în indisponibilizarea bunurilor mobile sau/şi imobile urmăribile ale debitorului aflate în posesia acestuia sau a unui terţ în scopul valorificării lor în momentul în care creditorul unei sume de bani va obţine un titlu executoriu. Site-ul Arad Obiectiv a anunțat măsurile luate de fisc la data de 2 martie.

Un „tricolor” i-a dat replica lui Hagi și se ia de Iordănescu: „Dacă-s invizibil, mă autopropun! Singura șansă e să joc pentru Moldova, că oricum îmi plac moldovencele”
PROTEST
Un „tricolor” i-a dat replica lui Hagi și se ia de Iordănescu: „Dacă-s invizibil, mă autopropun! Singura șansă e să joc pentru Moldova, că oricum îmi plac moldovencele”

Contactat de GSP.ro, Attila Brosovszky, managerului clubului UTA a dat-o din colț în colț. „Am plecat astăzi mai repede de la birou și nu am discutat problema în conducere. Bunurile sunt acolo, nu au fost confiscate”, a spus Brosovszky, încercând să dea impresia că lucrurile nu sunt atât de grave.

„Controale cu dedicație”

La întrebarea dacă acest lucru este mai degrabă rău decât bun pentru clubul din Superliga, managerul a șocat prin declarația sa: „Nu are de ce să fie un lucru rău! Oricum, toate aceste controale pe care le-am avut în ultima perioadă au fost cu dedicație. Nu contează din partea cui”.

Este mai mult decât clar că Brosovszky îi incriminează pe cei de la Suporter Club UTA, asociație care deține drepturile federative (siglă, culori), care se află în război deschis cu conducerea arădenilor din vara anului trecut, când Alexandru Meszar, conducător „de facto” al clubului a refuzat intrarea în club a celor patru oameni de afaceri locali: Apreutese, Juncan, Grada și Vizental, pentru a-și păstra influența și a controla destinația banilor publici care intră în club. 

Manifestările împotriva actualei conduceri a clubului s-au întețit cu fiecare meci pe teren propriu, la partida cu FCSB apărând un banner referitor la „mafia fotbalului arădean” chiar la tribuna întâi.

Bunuri sub sechestru la un club din Liga 1, dar managerul consideră situația ca fiind una bună: „Mașina era tot acolo!”

Demonstrație de forță a lui Meszar

Zilele trecute, într-o ședință care s-a dovedit a fi o demonstrație de forță, Meszar și-a introdus soția în Comitetul Director, care și-a mărit numărul de la 4 la 7 membri. 

Ceilalți doi membri noi sunt directorul sportiv Dorin Stana și Călin Costea, cel care a înregistrat în urmă cu câțiva ani o înșiruire de litere (UTA Arad), încercând să susțină că este cel care deține marca „Bătrânei Doamne”. 

În realitate, clubul a obținut certificatul de identitate sportivă (CIS), datorită căruia UTA este afiliată la FRF și LPF, tocmai datorită drepturilor federative deținute de Suporter Club UTA, pe care le-a primit tocmai de la Nicolae Bara (n.r., decedat zilele trecute la vârsta de 68 de ani), fost președinte la sextupla campioană a provinciei în perioada 2006-2008.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

S-a decis soarta lui Săpunaru la Rapid: „Știm sigur!”

EXCLUSIV // VIDEO Noul conducător de la Dinamo, laude pentru Hagi: „Mi se pare că e un zeu în România” + „Farul va căpăta o altă dimensiune când Gică va înțelege asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
matchpoint
matchpoint  •  23 Martie 2023, 20:34

Domnilor, UTA se află sub ocupatia PNL, reprezentat de Falcă, Meszar fiind slujitorul lui, și sub ocupația UDMR, reprrznetantul fiind același Meszar...ceilalți din club sunt simpli exexutanți....meszar, prin firme căpusă, sifonează bani din club, dar sunt atat de puternici incat nici dna, nici o alta autoritate nu se poate atinge de ei. Au vrut sa vina oameni potenti financiar la club dar nu au fost lasati de falca, fostul primar al Aradului, actual europarlamentar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează