FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Noul conducător de la Dinamo, laude pentru Hagi: „Mi se pare că e un zeu în România” + „Farul va căpăta o altă dimensiune când Gică va înțelege asta”

Gică Hagi/ foto Imago Images
Gică Hagi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 19:06 / Actualizat joi, 23 martie 2023 19:39

Invitat la GSP Live, Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a vorbit în termeni laudativi despre Gheorghe Hagi.

Unul dintre cei doi noi investitori de la Dinamo, alături de Eugen Voicu, este de părere că Hagi este un exemplu, pentru construirea „Academiei Gheorghe Hagi” și pentru investițiile în dezvoltarea juniorilor.

VIDEO. Andrei Nicolescu: „Hagi este un zeu în România”

„Mie mi se pare că Gheorghe Hagi este zeu în România. Ca fotbalist, a făcut ce a făcut. După cariera de fotbalist, a dat tot ce putea. Eu cred că ce se întâmplă la Farul va căpăta o altă dimensiune atunci când el va înțelege că se poate ajuta de niște oameni cu expertiză în alte domenii. 

Noul președinte de la Dinamo, atac dur la conducători și la foștii fotbaliști: „Stăm în aceeași cloacă! De 15 ani se mută de la un club la altul, dar plâng că nu avem rezultate”
GSP LIVE
Noul președinte de la Dinamo, atac dur la conducători și la foștii fotbaliști: „Stăm în aceeași cloacă! De 15 ani se mută de la un club la altul, dar plâng că nu avem rezultate”

Pentru fotbalul din România, el este un exemplu. Nimeni care a primit de la fotbal ceva, notorietate, bani, expertiză, nu a întors fotbalului din România mai nimic. Doar Hagi a făcut asta. Poate că dacă și alții se vor orienta către academii și vor mai fi 5, 6, 10 care se vor lupta cu cea a lui Hagi, va interveni și alt factor. 

Mă refer la cel mental. Vor încerca să îi crească altfel pe jucători pentru a fi cei mai buni”, a declarat Andrei Nicolescu la GSP Live.

Citește și alte știri de actualitate:

Mititelu e încă prea mic pentru Rotaru! Ce arată cifrele financiare ale celor două Craiove

Portugalia U20 - România U20 1-1 » „Tricolorii” au egalat pe final, cu un gol superb de la distanță

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  24 Martie 2023, 09:16
Postat de creeperno807 pe 23 Martie 2023, 22:30

Trebuie sa investim in academie si dupa 5 ani putem forma adevarati jucatori

iarasi ai zis una de am ras cu lacrimi.. in 5 ani? esti *** rau..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicto
nicto  •  24 Martie 2023, 00:03

Sa taca si sa faca... macar sa taca...

George48Marius
George48Marius  •  23 Martie 2023, 22:35

zeu !?? da !... dar cine e *** asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează