FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Surpriza fanilor arădeni pentru jucătorii lui Laszlo Balint după eșecul cu FCSB: „Pentru noi, UTA a câștigat!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 20:03 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 20:41

UTA a pierdut meciul cu FCSB după gravele erori de arbitraj ale lui Marian Barbu, care a dictat eronat două lovituri de la 11 metri pentru roș-albaștri. Fanii arădeni le-au făcut o surpriză jucătorilor lui Balint, pentru a le ridica moralul.

Astfel, prin intermediul unui suporter înfocat al arădenilor, fanii au plătit primele de joc pe care fotbaliștii UTA-ei le au stipulate în contract pentru o victoria cu FCSB, motivând că pentru ei elevii lui Balint sunt adevărații câștigători din meciul de pe Arena Națională.

Pe pagina de facebook „Suporter Club UTA” a fost postat comunicatul în care arădenii anunță că banii le-au fost deja virați fotbaliștilor și speră că acest gest le va ridica moralul jucătorilor pentru meciul cu FC Botoșani din week-end.

Familia UTA, din nou unită la greu! După gestul emoționant de solidaritate cu peluza și clubul UTA, înregistrat în circumstanțele amenzii primite ca urmare a torțelor aprinse în stadion, familia utistă își dovedește din nou spiritul de unitate. La inițiativa lui Cătălin Juncan și a grupului său de prieteni, cu susținerea financiară a lui Cătălin Juncan și a clubului UTA și în organizarea Suporter Club UTA, familia utistă oferă echipei o primă, ca o reparație morală pentru băieții noștri care au luptat admirabil împotriva a 14 adversari. 

Cu toții am trecut duminică seara prin momente de stupoare, furie, frustrare și revoltă, ca urmare a arbitrajului scandalos din meciul cu FCSB, care ne-a privat de o victorie binemeritată. Dincolo de încărcătura negativă a trăirilor noastre, există însă niște oameni care trăiesc și mai intens această dezamăgire: este vorba despre cei care au muncit efectiv în teren și nu s-au putut bucura de roadele muncii lor. 

Unii dintre noi am trăit în viață experiența unui furt la care am fost supuși, așa că înțelegem sentimentul de umilință și profundă nedreptate pe care îl induce o asemenea situație. Acesta este motivul pentru care dorim să le dovedim jucătorilor noștri că sloganul „pentru noi sunteți victorioși“ nu este doar o metaforă. Nu le putem oferi punctele furate dar le putem oferi o răsplată materială pentru munca lor. 

Cunoscând caracterul băieților din vestiar, suntem convinși că banii pierduți sunt ultimul lucru la care s-au gândit în urma meciului cu FCSB. Însă orice om care a muncit măcar o zi din viața lui, știe că banii simbolizează de fapt recunoașterea muncii prestate și a valorii ei. Noi credem că echipa UTA merită acești bani, pentru că a muncit și a făcut-o foarte bine. 

Dorim de asemenea ca prin acest gest să contribuim și la ridicarea moralului jucătorilor în perspectiva meciului de sâmbătă. Sperăm ca orgoliul vostru personal și profesional, îngemănat cu susținerea de care aveți parte din partea clubului și a suporterilor, să vă întărească și să vă unească! 

Pentru noi UTA a câștigat meciul cu FCSB! Pentru noi doar UTA contează!
-comunicat suporteri UTA

VIDEO Jurnalistul GSP Vlad Nedelea face dezvăluiri despre arbitrul Marian Barbu: „Extraordinar de arogant! Grave probleme de autoritate, face ca Istvan Kovacs”

Citește alte știri din Liga 1:

Reacția lui Mihai Rotaru, după anunțul familiei Mititelu privind FCU Craiova + anunț de impact: „După zece ani de mină, pot să mă pensionez”

Cine pleacă? Ședință extraordinară la Dinamo: Badea, Rednic, Mureșan și Zăvăleanu decid viitorul echipei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
nicusor.m
nicusor.m  •  09 Decembrie 2021, 15:08

UTA a fost grav dezavantajata.

rumunek
rumunek  •  09 Decembrie 2021, 03:15

Eu cred că nu ai văzut meciul de la Arad, din tur. CFR nu a mai fost așa tăvălită de mult, de la 0-3 ăla la București. Dar au avut bulan imens, UTA a ratat din toate pozițiile. E o echipă bună, la fel ca Botoșani, însă din păcate foarte puțini români de perspectivă.

babin
babin  •  09 Decembrie 2021, 01:10

Pentru ei UTA a castigat, iar pentru restul lumii jucatorii de la UTA sunt eroi in meciurile cu FCSB si *** in meciurile cu KFR.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează