FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAU VA JUCA DOUĂ ETAPE CU PORŢILE ÎNCHISE

Valentin Alexandru: "Gigi Becali e nemulţumit de amendă, însă aşa e regulamentul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2009 00:00

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, spune că a trebuit să respecte regulamentul după scandările suporterilor stelişti de la meciul cu Gloria Bistriţa şi să suspende astfel terenul din Ghencea.

"Vinovat e cel care face o lege sau cel care nu o respectă? Avem de-a face cu huligani care nu se uită la meci şi habar nu au rezultatelele partidelor, care se duc acolo doar pentru a se bate. Gigi Becali e nemulţumit de amendă, însă aşa scrie la regulament. Ce să facem acum, să nu-l mai respectăm?", a declarat oficialul.

În privinţa continuării delegărilor de arbitri străini, secretarul LPF a dorit să facă o paralelă istorică.

"Nu am fost în stare să îl ţinem pe Cuza şi a trebuit să aducem conducător din afară.  Toţi boierii se băteau pe funcţie. La fel trebuie să facem şi acum cu arbitrii străini", a încheiat Valentin Alexandru la GSPTV.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (10)
 •  07 Octombrie 2009, 23:35

Stiam ca ati fi facut orice sa il scapati pe ingerasul de GB de orice neplacere, nu era nevoie sa ne confirmati.

 •  07 Octombrie 2009, 22:50

manevra la maxim cu terenul suspendat eu am abonament si degeaba il am, este facut jiji si mitica MULTUMIM LUI MITICA ITI PASA DE FOTBAL

suceava64
suceava64  •  07 Octombrie 2009, 19:52

asai trebuie ciobanului.sa plateasca amenzi pana pocneste.steaua trebuie respectata cu tot cu suporteri asa cum sunt ei,deoarece ei au indurat frigul,canicula,oboseala drumurilor cand au insotit echipa peste tot,dar acest cioban de pipera ce stie?stelisti nu va lasati,uniti vom alunga cancerul de cioban din ghencea.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează