FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHINDIA 2-0

Cel mai sincer discurs după Rapid - Chindia: „În sfârșit, am făcut și eu ceva! Mi-am ajutat colegii”

Valentin Costache (24 de ani), autorul centrării care a dus la autogolul lui Boldor, a oferit un discurs sincer la final. +17   FOTO
Valentin Costache (24 de ani), autorul centrării care a dus la autogolul lui Boldor, a oferit un discurs sincer la final.

Articol de , - Publicat sambata, 25 februarie 2023 22:53 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 23:08

Rapid a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în runda cu numărul 27 din SuperLigă. Valentin Costache (24 de ani), autorul centrării care a dus la autogolul lui Boldor, a oferit un discurs sincer la final. 

Adus în vară de la CFR Cluj, Valentin Costache încă nu a marcat în tricoul Rapidului. Contribuția avută la victoria de astăzi a fost privită ca o descătușare.

Penalty-ul primit de Rapid a provocat revoltă la TV! Mihai Stoica: „Sunt curios dacă vor exista urmări” + „E simulare”
Rapid - Chindia 2-0
Penalty-ul primit de Rapid a provocat revoltă la TV! Mihai Stoica: „Sunt curios dacă vor exista urmări” + „E simulare”

Valentin Costache, după Rapid - Chindia 2-0: „Am făcut și eu ceva...”

„Am făcut și eu ceva de când sunt aici. Mă bucur că i-am ajutat pe colegi. Sincer, toată lumea are așteptări de la mine. M-am cam săturat și eu să mă gândesc după fiecare meci ce am făcut bine sau ce am făcut rău. Cel mai important după meci e să nu ai regrete. Asta simt eu acum.

M-am simțit bine după ce am revenit după accidentare. Mă bucur că am reușit să ajut. Am controlat meciul cap-coadă, nu am avut nicio problemă. Pe final ne-am relaxat puțin. Al doilea gol l-am înscris cu puțin noroc.

Noi o luăm meci cu meci, așa e normal. Nu zic eu că ne batem la campionat, dar dacă tot vom câștiga până la final e normal să speri. Noi vrem și să jucăm un fotbal plăcut, pentru telespectatori”, a spus Valentin Costache la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCU Craiova chiar are o nouă mare rivală » Atac dezlănțuit: „Ţipa până şi retina! Chiar trebuie VAR pentru o banală problemă oftalmologică? Cum naiba să nu te iei de ei?”

Mihai Stoica prevede un posibil „cutremur” în Liga 1: „Ar fi corect!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cris4co
cris4co  •  26 Februarie 2023, 10:33
Postat de balderis pe 26 Februarie 2023, 09:56

Costache a fost cel mai bun jucător de pe teren ! Cam toată lumea care a văzut meciul, e de acord cu asta !

Asa este. Eu am spus ca el nu trebuie neaparat sa marcheze. Alearga adversarii si o face excelent. Costache este ce trebuie la Rapid. Sigur ca ar putea sa progreseze cu mai mult curaj cand loveste mingea...dar in aceeasi situatie sunt si colegii lui.

balderis
balderis  •  26 Februarie 2023, 09:56

Costache a fost cel mai bun jucător de pe teren ! Cam toată lumea care a văzut meciul, e de acord cu asta !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează