FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Țârcovnic pe bancă! Antrenorul l-a cucerit pe Becali: „L-aș ține toată viața la Steaua!” » Și-a chemat duhovnicul în cantonament și are peste 20 de tatuaje religioase

Valentin Iliev (42 de ani) este antrenorul cu Licență Pro propus de Mihai Stoica la FCSB. Tehnicianul bulgar, recunoscut pentru apropierea de Dumnezeu, va fi pe placul lui Gigi Becali. +7   FOTO
Valentin Iliev (42 de ani) este antrenorul cu Licență Pro propus de Mihai Stoica la FCSB. Tehnicianul bulgar, recunoscut pentru apropierea de Dumnezeu, va fi pe placul lui Gigi Becali.

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 19:54 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 20:28

Valentin Iliev (42 de ani) este antrenorul cu Licență Pro propus de Mihai Stoica la FCSB. Tehnicianul bulgar, recunoscut pentru apropierea de Dumnezeu, va fi pe placul lui Gigi Becali. 

Doar acordul lui Gigi Becali îl desparte pe Valentin Iliev de venirea la FCSB. Gestul pare unul mai mult formal, mai ales că legătura dintre cei doi este una specială. 

Cum și-a găsit Sepsi autocarul în parcare înainte de meciul cu FCSB: „Mulțumim pentru primirea «caldă» în București”
FCSB - SEPSI
Cum și-a găsit Sepsi autocarul în parcare înainte de meciul cu FCSB: „Mulțumim pentru primirea «caldă» în București”

Valentin Iliev, ideal pentru FCSB-ul lui Gigi Becali 

În 2011, finanțatorul vicecampioanei spunea despre fundașul central bulgar: „L-aș ține toată viața la Steaua. Se gândește mereu la Dumnezeu. Mi-a cerut voie să plece din cantonament ca să se spovedească de Sfânta Maria”. 

Nu ar fi prima dată când religia apropie un antrenor de banca celor de la FCSB. A fost și cazul lui Bogdan Argeș Vintilă, dar și situația fostului arbitru Alexandru Tudor, angajat în club în acest moment. 

Valentin Iliev, peste 20 de tatuaje cu teme biblice

Daniel Pancu, fost coleg cu Iliev în Rusia, la Terek, a comentat la Digi Sport Special posibilitatea venirii la FCSB: „Era extrem de profesionsist și cel mai credincios fotbalist pe care l-am cunoscut. E tatuat din cap până în picioare cu biserici, busturi”.

+3 FOTO

Antrenorul bulgar are peste 20 de tatuaje cu caracter religios pe corp, toate inspirate din Biblie. Singurele excepţii sunt numele soţiei şi al băiatului.

Iliev, țârcovnic în Bulgaria

În 2018, în timp ce antrena în liga a 3-a din Bulgaria, Valentin Iliev era țârcovnic la biserica cu hramul Sfântului Gheorghe din Bistrița, Bulgaria.

În timpul liber, Iliev slujea într-o bisericuță din Bistrița, un sat cu 5.000 de locuitori din Bulgaria. Țârcovnicul este un dascăl care are în grijă curățenia bisericii și îl ajută pe preot.

+3 FOTO

Și-a chemat duhovnicul în cantonament

În 2012, înainte de turul cu Twente din „șaisprezecimile” Europa League, Iliev a apelat la ajutorul divinității pentru a obține calificarea.

Fundaşul Valentin Iliev, recunoscut drept un tip foarte religios, şi-a chemat duhovnicul de la Sofia pentru a-l sprijini înaintea acestei partide. „El simte că lucrurile vor ieşi bine pentru mine şi pentru Steaua", explica Iliev. Steaua a pierdut însă ambele manșe cu același scor, 0-1.

VIDEO. Lucian Filip a venit la conferința celor de la FCSB: „E o postură nouă pentru mine, sunt angajatul clubului, îmi doresc să pun în aplicare toate cunoștințele”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Pintilii, brutal de sincer despre situația de la FCSB: „Aceleași punguțe se iau și acum, dar nu mai fac față. Nu mai contează nici banii, nimic”

Sepsi vine flămândă la București! Anunțul lui Cristiano Bergodi, înaintea duelului vital cu FCSB: „Ne-a dat încredere acel meci”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
eddymaster
eddymaster  •  09 Aprilie 2023, 23:02
Postat de adriann_ pe 12 Martie 2023, 00:09

Srmane prostac, FAPTUL CA UN TITULAR A FOST SCHIMBAT NU INSEAMNA CA O ECHIPA A JUCAT CU REZERVA :)) ***

clona fc r nu este rapid. desfiintare placuta.

adriann_
adriann_  •  12 Martie 2023, 10:08
Postat de Dino pe 11 Martie 2023, 20:49

Iti dai seama ce antrenor ar fi preasmecheritul Dani pentru FCSB daca asta e criteriul pentru un antrenor.

Dar iti dai seama ce antrenori ar fi multpreasecuritii dan barna sau roxana wring?

88gore88
88gore88  •  12 Martie 2023, 03:09

Dacă da greș și cu asta,următorul e Papa de la Roma...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează