FOTBAL  »  Superliga  »  ARGEȘ - ASTRA 1-0

Valerică Găman a găsit o explicaţia rezultatelor dezastruoase ale naţionalei: „Acesta este rezultatul ultimilor 30 de ani, al societăţii în care trăim, una săracă şi coruptă. Asta se reflectă și în fotbal”

FC Argeș a obținut prima victorie din acest sezon, 1-0 cu Astra. Valerică Găman (31 de ani), fundașul central al giurgiuvenilor, a oferit un interviu plin de amărăciune la final.
FC Argeș a obținut prima victorie din acest sezon, 1-0 cu Astra. Valerică Găman (31 de ani), fundașul central al giurgiuvenilor, a oferit un interviu plin de amărăciune la final.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 22:52 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 23:38

FC Argeș a obținut prima victorie din acest sezon, 1-0 cu Astra. Valerică Găman (31 de ani), fundașul central al giurgiuvenilor, a oferit un interviu plin de amărăciune la final.

Găman a fost ghinionistul serii. L-a faultat pe Malele la penalty-ul care a tranșat partida. Vizibil afectat, fundașul central a vorbit despre problemele financiare de la Giurgiu. 

Găman: „Sunt frământări la echipă””

„Sunt niște frământări la echipă, sunt aceleași probleme vechi. Sunt probleme financiare, nu mi-e teamă să spun asta, dar se știau deja. Sper să se rezolve. Nu trebuie să ne găsim un alibi din acest lucru, când intrăm pe teren nu ne mai gândim la bani. Îl așteptăm și pe Edi Iordănescu. Nu știu dacă va arăta altfel echipa, putem doar să sperăm”, a spus Găman la Look Sport. 

Găman, despre situația „tricolorilor”

Valerică Găman, fundaș cu 14 apariții în tricoul primei reprezentative, a făcut o analiză scurtă, dar dureroasă, a situației din fotbalul românesc: „Cred că e rezultatul ultimilor 30 de ani, rezultatul societății în care trăim, una săracă. pe alocuri una coruptă, lucruri care se reflectă și în fotbal”.

Clasament Liga 1:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FOTO Penalty greu de explicat în FC Argeș - Astra! S-a păcălit Marius Avram?

Plan colosal al lui Cortacero: Dinamo vrea să-și extindă Academia în SUA, la Houston, după modelul Bayern Munchen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  17 Octombrie 2020, 22:39
Postat de eterna.terra.nova pe 17 Octombrie 2020, 05:32

Cand a venit ciuma rosie eram o tara puternica si in dezvoltate. Nu comunistii au inventat fabrica in tara, existau si inainte. Nornal ca nu poti compara industria tarii din 40 cu ce a fost lasat in 89. Ne-am fi dezvoltat mult mai bine in capitalism, omul de rand nu ar fii fost indobitocit precum in comunism si tinut in foame si mizerie.

Sloganuri puturoase, cand jumatate din populatie era analfabeta. Cum sa ai industrie cu ***, intr-o tara agrara? Si atunci de ce capitalismul traieste 31 de ani din binefacerile comunismului? Ai pierdut razboiul rece de prost ce esti. De-aia esti sarac acuma.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul801
paul801  •  17 Octombrie 2020, 12:44
Postat de Alexandru Chis pe 17 Octombrie 2020, 07:26

Voi, fotbalistii, sa nu vorbiti pentru ca sunteti niste favorizati ai sortii! Mai ales voi, cei care v-ati preumblat si pe la formatii din strainatate, si care ati castigat bani frumosi - pentru zile negre! Tu te plangii? Tu care in afara de antrenamente si jocuri nu ai facut nimic in viata ta? Ce voiai? De contestat si de blamat toti sunteti in stare dar de facut ceva, constructiv... nimic! De bine, de rau, tu ar trebui sa te rogi la Dumnezeu ca ti-a permis sa ai aceasta profesie care - de bine, de rau! - ti-a permis sa nu cunosti care sunt privatiunile si traiul greu! Esti invatat cu "valuta forte", nemasurata care nu ti-ai permite sa blamezi societatea din care faci parte! De ce nu ai cerut schimbarea cetateniei intr-una din tarile pe unde ai castigat bahi frumosi? Nerecunoscatorule! Vorba veche: ciocu' mic!

eu zic ca trebuie sa respectam munca omului. nu e usor sa ajungi sa joci la nivelul lui, si in plus nu-i vina lui ca fotbalul a devenit o industrie care plateste bine...in definitiv toti am fost liberi sa ne alegem drumul in viata

paul801
paul801  •  17 Octombrie 2020, 12:42
Postat de dinamo_forever_77 pe 17 Octombrie 2020, 08:53

Nu stiu cum ti-ai format parerea despre el. Poate ca este asa poate ca nu. Dar ce scrie in titlu este perfect adevarat. Votati in continuare psd....si asa o sa aratam si peste 150 de ani!!!! Pana pe 6 decembrie nu mai este mult. Hai sa-i schimbam pe looserii acestia care ne conduc destinele (foarte prost) de peste 30 de ani.

Ce treaba are mah PSD-ul? ia vezi tu in astia 31 de ani, cati ani a guvernat PSD-ul si cati galbenii? O tot tinem langa cu astia de la PSD, adevarul fiind ca sunt toti la fel, indiferent de culoarea lor politica...

Vezi toate comentariile (63)
Comentează