LIGA 1  ·  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime are oferte pentru 6 fotbaliști de la Botoșani „Doi pleacă”

Valeriu Iftime e dispus să vândă doi jucători
Valeriu Iftime e dispus să vândă doi jucători

Articol de — - Publicat joi, 28 mai 2020 18:58

FC Botoșani are oferte pentru 6 jucători, dar patronul Valeriu Iftime spune că va vinde doar doi dintre ei în această vară.

Mai mulți agenți din România i-au cerut hârtie patronului Valeriu Iftime să poată negocia transferul mai multor jucători de la Botoșani. „Dacă există interes pentru ei, de ce să nu ne implicăm? Încercăm să obținem cât mai mulți bani”, spune unul dintre agenții care i-au cerut acceptul patronului să negocieze transferurile. 

Oferte pentru 6 jucători de la FC Botoșani

În acest moment, pe lângă discuțiile ca Andrei Chindriș să ajungă în Spania, mai sunt tratative pentru alți cinci jucători! Marko Dugandzici, Jonathan Rodriguez, Reagy Ofosu, Hamidou Keyta și Denis Haruț pot pleca în vară de la Botoșani. 

„Domnule, eu când aduc jucătorii îi urmăresc foarte mult. Avem oameni care se ocupă special de asta. Ăsta e motivul pentru care toată lumea vrea jucătorii lui Iftime. Sunt mai multe oferte, așa este, dar mai mult de doi nu pleacă. Păi, eu ce fac? Rămân fără saci în căruță! Mă interesează milioanele și după aia ce fac? Pun lacătul la prăvălie? Nici vorbă, fiți serioși, maximum doi pleacă și trebuie să fac bani din ei”, spune Iftime. 

VIDEO / Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:Ultimul bilanț al autorităților este șocant. Numărul infectărilor de coronavirus a explodat față de ieri
Libertatea
Comentarii (5)
gazistu  •  29 Mai 2020, 01:37

Andrei Chindriș, Marko Dugandzici, Jonathan Rodriguez, Reagy Ofosu, Hamidou Keyta și Denis Haruț .....4din 6 is straini......dar in mare se vede, 75%, care au oferte is tot straini... aici se vede valoarea romanilor.... 2 romani doar pt ca is tineri, atat... asa is romanii ca si englezii, 0 ca valoare...dar salarii si pretentii vor, mai mult ca strainii, ca vezi doamne, de ce vine Ofosu si ia 7000 si mie imi dai 4-5000..pai uite de ce...ca a jucat prin germania la echipele secunde ale lui Hamburg si Inglostadt, ...NEC nejmegen in olanda....e ultimu venit in ro si primu plecat..de ce? pt ca juaca fotbal...arata ca e cu 2 clase peste ce are botosani pe postul lui...cine-l scoate din echipa pe Ofosu?? |Mihai Roman, Eduard Florescu??? care din astia?? eventual tot un strain.. Askovski sau Ebenhofer.,.ca romanii in veci....fuge Ofosu cu Mi roman in spate...

samertx  •  28 Mai 2020, 20:32
Postat de albub pe 28 Mai 2020, 20:28

Are si promotii iftime asta,la un jucator cumparat ai trei puncte in play-off bonus. jiji stie!

La doi cumpărați, iei campionatul. ))

albub  •  28 Mai 2020, 20:28

Are si promotii iftime asta,la un jucator cumparat ai trei puncte in play-off bonus. jiji stie!

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Atalanta - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Espanyol
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Werder Bremen - Heidenheim
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Manchester City - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Udinese
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Getafe
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1