FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime are oferte pentru 6 fotbaliști de la Botoșani „Doi pleacă”

Valeriu Iftime e dispus să vândă doi jucători
Valeriu Iftime e dispus să vândă doi jucători

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2020 18:58

FC Botoșani are oferte pentru 6 jucători, dar patronul Valeriu Iftime spune că va vinde doar doi dintre ei în această vară.

Mai mulți agenți din România i-au cerut hârtie patronului Valeriu Iftime să poată negocia transferul mai multor jucători de la Botoșani. „Dacă există interes pentru ei, de ce să nu ne implicăm? Încercăm să obținem cât mai mulți bani”, spune unul dintre agenții care i-au cerut acceptul patronului să negocieze transferurile. 

Oferte pentru 6 jucători de la FC Botoșani

În acest moment, pe lângă discuțiile ca Andrei Chindriș să ajungă în Spania, mai sunt tratative pentru alți cinci jucători! Marko Dugandzici, Jonathan Rodriguez, Reagy Ofosu, Hamidou Keyta și Denis Haruț pot pleca în vară de la Botoșani. 

„Domnule, eu când aduc jucătorii îi urmăresc foarte mult. Avem oameni care se ocupă special de asta. Ăsta e motivul pentru care toată lumea vrea jucătorii lui Iftime. Sunt mai multe oferte, așa este, dar mai mult de doi nu pleacă. Păi, eu ce fac? Rămân fără saci în căruță! Mă interesează milioanele și după aia ce fac? Pun lacătul la prăvălie? Nici vorbă, fiți serioși, maximum doi pleacă și trebuie să fac bani din ei”, spune Iftime. 

VIDEO / Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Dan Petrescu îl vrea cu orice preț! Condiții de lux pentru a-l convinge să semneze: i-au pus la dispoziție un avion privat

EXCLUSIV Concluziile primului cantonament al lui Dinamo sub comanda lui Adi Mihalcea: „Nu e wow, nu e nici jale”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  29 Mai 2020, 01:37

Andrei Chindriș, Marko Dugandzici, Jonathan Rodriguez, Reagy Ofosu, Hamidou Keyta și Denis Haruț .....4din 6 is straini......dar in mare se vede, 75%, care au oferte is tot straini... aici se vede valoarea romanilor.... 2 romani doar pt ca is tineri, atat... asa is romanii ca si englezii, 0 ca valoare...dar salarii si pretentii vor, mai mult ca strainii, ca vezi doamne, de ce vine Ofosu si ia 7000 si mie imi dai 4-5000..pai uite de ce...ca a jucat prin germania la echipele secunde ale lui Hamburg si Inglostadt, ...NEC nejmegen in olanda....e ultimu venit in ro si primu plecat..de ce? pt ca juaca fotbal...arata ca e cu 2 clase peste ce are botosani pe postul lui...cine-l scoate din echipa pe Ofosu?? |Mihai Roman, Eduard Florescu??? care din astia?? eventual tot un strain.. Askovski sau Ebenhofer.,.ca romanii in veci....fuge Ofosu cu Mi roman in spate...

samertx
samertx  •  28 Mai 2020, 20:32
Postat de albub pe 28 Mai 2020, 20:28

Are si promotii iftime asta,la un jucator cumparat ai trei puncte in play-off bonus. jiji stie!

La doi cumpărați, iei campionatul. ))

albub
albub  •  28 Mai 2020, 20:28

Are si promotii iftime asta,la un jucator cumparat ai trei puncte in play-off bonus. jiji stie!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close