FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Patronul din Liga 1 recunoaște: „Am avut emoții nebune la meciul CFR-ului! Nevastă-mea nu știa ce e cu mine”

Borac Banja Luka - CFR Cluj // foto: facebook @ FC BORAC Banja Luka
Borac Banja Luka - CFR Cluj // foto: facebook @ FC BORAC Banja Luka

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 11:44 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 14:00

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, admite că a avut emoții la meciul dintre Borac Banja Luka și CFR Cluj, scor 2-1, care i-a asigurat campioanei României calificarea în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. 

Marți, la Banja Luka, CFR Cluj a obținut cu mari emoții calificarea în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. După 2-0 în timpul regulamentar, meciul a trecut în prelungiri, iar acolo Alexandru Chipciu a marcat golul care a scăpat-o pe CFR de loviturile de departajare. 

Golul a reprezentat o descătușare și pentru Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, care spune că își dorește ca toate echipele românești să ajungă în grupele competițiilor europene.

Valeriu Iftime recunoaște: „Am avut emoții nebune cu CFR Cluj, m-am bucurat la golul lui Chipciu”

„Mi-aș dori din toată inima ca FCSB să fie în grupele europene, să joace, să facă performanță, dar nu știu ce să spun, mă tem că încă nu este o echipă atât de bine articulată. Vreau din tot sufletul ca echipele românești să fie acolo. 

Am avut niște emoții nebune cu cei de la Cluj, m-am bucurat ca la cel mai important gol al celor de la FC Botoșani când a dat Chipciu gol. Nevastă-mea m-a întrebat ce s-a întâmplat cu mine.

M-am bucurat enorm pentru golul lui Chipciu. Eu cred, păstrându-mi bunul simț, că toate punctele astea ne vor ajuta la un moment dat. Avem nevoie de puncte, eu cred că toți implicați în fenomen câștigăm cu cât este mai bună imaginea fotbalului nostru. 

Cu cât o tăvălim, o coborâm pe nivel de scară valorică, cu atât intrăm în derizoriu, iar toți din fenomen intrăm în aceeași oală”, a declarat Iftime la Pro X.

CFR Cluj, prima care profită de decizia UEFA

La Banja Luka, CFR Cluj a intrat în istoria cupelor europene. Campioana României a fost prima echipă care a profitat de pe urma abolirii unei reguli care a ținut 56 de ani.

La finalul lunii iunie, UEFA a decis anularea avantajului golurilor marcate în deplasare pe parcursul dublelor manșe din competițiile europene. Meciurile intră acum în prelungiri, dacă scorul general este egal.

CFR Cluj, campioana României, a fost prima echipă care a profitat de această regulă. Vișiniii au câștigat manșa tur din turul 1 preliminar cu Borac Banja Luka, scor 3-1, iar la returul din Bosnia au pierdut cu 0-2 în timpul regulamentar. Scorul la general a fost 3-3, dar golul marcat în deplasare de campioana Bosniei nu a mai contat.

Sezonul trecut, ar fi contat, iar campioana României ar fi fost eliminată din Liga Campionilor. Acum, trupa lui Marius Șumudică a mers în prelungiri, unde golul lui Alexandru Chipciu a calificat-o în turul 2 preliminar. Acolo așteaptă Lincoln Red Imps, campioana din Gibraltar.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Costel Gâlcă admite: „Îmi doream la CFR!” » De ce au picat negocierile: „Și la Steaua am avut”

Marius Șumudică, implicat într-un accident rutier » Care sunt primele informații + declarația antrenorului pentru GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ciollo
ciollo  •  16 Iulie 2021, 16:16

Tot repetati ca niste *** faza cu eliminarea dublarii golului din deplasare. De ce nu amintiti (macar in trecat) ca acum 2 ani CFR a parasit EL fiind eliminata de Sevilla (castigatoarea trofeului) dupa 1/1 si 0/0 gratie golului din deplasare al spaniolilor. Dar lucrul acesta nu da deloc bine "sponsorilor" vostri. Rusine, ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează