FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Valeriu Iftime a ajuns la un acord cu Becali: „Gata, mi-a dat banii” » Anunță cu 5 zile înaintea meciului direct: „Sunt suporter înfocat al FCSB-ului”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2022 16:02 / Actualizat marti, 16 august 2022 16:32

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a dezvăluit că a ajuns la o înțelegere cu Gigi Becali, în cazul datoriei pe care FCSB o avea la transferul lui Moruțan în Turcia, la Galatasaray. 

FC Botoșani avea de primit 279.000 de euro de la FCSB, reprezentând 9% din transferul lui Olimpiu Moruțan în Turcia, dar Becali a tot amânat plata.  În martie, Botoșani a câștigat procesul, iar Valeriu Iftime declară că a ajuns la un acord pentru plata a 200.000 de euro. 

Clubul ar urma să mai primească bani de la FCSB dacă echipa roș-albastră va ajunge în play-off-ul Conference League, în contul transferului lui Joyskim Dawa.

Exces de zel de la UEFA? Un alt banner din galeria FCSB poate fi interpretat ca rasist. Dar e corect să o facem?
UEFA
Exces de zel de la UEFA? Un alt banner din galeria FCSB poate fi interpretat ca rasist. Dar e corect să o facem?

Iftime, cu 5 zile înaintea meciului direct cu echipa lui Becali: „Sunt suporter înfocat al FCSB-ului”

Clubul lui Iftime a pierdut 100.000 de euro în urma acordului cu Becali, reprezentând 30% din suma care trebuia s-o primească inițial. Iftime se declară însă mulțumit de afacere și afirmă despre clubul cu care se va duela peste 5 zile în campionat: „Acum sunt suporter înfocat al FCSB-ului”.

„„Între mine și domnul Becali apele au fost limpezi și clare. Noi nu suntem prieteni care să citească ziarul împreună sau să bem șpriț. Nici nu filozofăm. Trebuia să încasez 300.000 de euro, dar mi-a dat 200.000 de euro. 

Dar asta nu ar fi fost un punct de neînțelegere între mine și domnul Becali. Eu cu domnul Becali, legat de subiectul ăsta, am vorbit în ianuarie, în Antalya. Eu am spus că aș vrea banii în avans, chiar dacă în contract era trecut să se plătească la data plății. Am spus să-mi dea așa și pune o dobândă.

Și dumnealui mi-a zis: «Domnule, eu nu fac dobândă băncii. Nu sunt Isărescu!». Și am rămas până la urmă pe varianta dumnealui. Mi-a dat o sumă și eu am acceptat ca să închidem subiectul.

Acum aștept să se califice în Conference League, pentru că am niște bani pentru Dawa. Așa, sunt suporter înfocat al FCSB-ului”, a spus Iftime la ProArena.

FC Botoșani și FCSB se vor înfrunta duminică, 21 august, în etapa a 6-a din Liga 1, pe terenul grupării lui Iftime. 

VIDEO Dumitru Dragomir despre jocul lui FCSB: „Este un haos total!”

Citește și: 

Gigi Becali a transferat 9 jucători în această vară, dar Dragomir spune că mai are nevoie de unul: „Altfel, nu o scoate la capăt”

Oficial: cine transmite FCSB - Viking la TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
dandana
dandana  •  17 August 2022, 12:42
Postat de Ernest20 pe 17 August 2022, 10:40

Becali și Iftime ce drăguuuuuți sunt !!! FCSB are asigurate 3 puncte după meciul cu FC Botoșani . FC Botoșani va trece de la modulul VITEJESC cum a jucat cu CFR Cluj la modulul obișnuit UMIL de satelit .

Greșit man! Are 6 la ei și 6 la Farul Constanța. Neamurile sunt tot mai adânci. Sa spui ca ești fan fcsb când ai propria ta echipă în liga 1-a devine de ***. Frate ăștia din fotbal nu fac ceva sa nu se mai întâmple nenorocirile astea? Echipe susținute de alte tari, echipe care stau la cheremul fcsb. Îmi este scârbă de fotbalul românesc. Nu se va ridica din cauza asta, ajung în frunte echipe care au puncte asigurate, cele care joacă nu pot. Ma uit la mititelu care mai asa cum poate echipa joacă fotbal, și va zic ca urăsc acest patron și implicit Fcu pentru ca este el patron și nu am încredere. Dar mă uit la fcsb cum își aduce ba Botoșani, ba Farul, ba voluntari când trebuie. Oare nu ne-am saturat de astea, sa vedem jucători care-și dau cu stângul în dreptul pentru unele echipe, iar la altele își dau viața pe teren. Mie mi se pare incredibil ca FRF și lpf lasă să se întâmple asta. Frate este pe față, și totuși continuă. Și ei vor investitori, pai ce investitori dacă lăsați neregulile sa primeze în fața fotbalului. Treziți-vă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 August 2022, 12:26

...iar castiga fcsb la botosesti ...

cornelconasu
cornelconasu  •  17 August 2022, 12:01

Iftime și Becali, oamenii din fotbal cu cele mai multe blaturi intre echipele lor,cu cele mai multe schimburi de jucători, multe ilegale ! De 6 ani rezultatele se cunosc de la cafeaua de dimineață ! Niște mincinoși cu caractere zero care au pretenția unor ...”patroni elevați” din fotbal !!!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează