FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Iftime, brutal de sincer: „Le-am dat meciul celor de la FCSB! Am greșit, dar asta s-a întâmplat”

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani // foto: captură Pro TV
Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani // foto: captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 12:37 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 18:18

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a oferit o declarație interpretabilă despre meciul echipei sale cu FCSB din turul play-off-ului, scor 1-2. 

În prima etapă din play-off, la Giurgiu, FCSB s-a impus cu FC Botoșani la limită, scor 2-1, grație unei mari erori a lui Eduard Pap, portarul moldovenilor. Amintind de acel meci, Valeriu Iftime a oferit o declarație care va pune paie pe foc. Finanțatorul de la Botoșani a declarat că „le-am dat meciul acolo”, în contextul în care de mai mulți ani se vorbește despre o „frăție” între cele două echipe. Imediat după, Iftime a încercat să se „scoată”, spunând că nu le-au dat meciul voit celor de la FCSB, ci prin greșeala lui Pap.

Valeriu Iftime: „Cu FCSB am dat meciul”

„Pap a greșit acolo, noi acolo cu FCSB le-am dat meciul. Punct. Adică am greșit, dar nu e vorba de a da meciul voit. E vorba despre niște greșeli copilărești, ceea ce nu se face. Eu cred că putem spăla oalele sparte cu FCSB în meciul de joi și lucrurile se simplifică, mai ales dacă se împiedică Sepsi de Craiova și noi câștigăm acasă. S-ar putea ca apoi să mergem la Sepsi la egal, nu la o victorie”, a spus Iftime pentru sportro

Mi se pare foarte greu să piardă CFR campionatul. Sunt mai maturi, știu să câștige meciurile astea capitale. 
- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani 

Ce s-a întâmplat la FCSB - FC Botoșani

În minutul 70, Botoșani a încercat să construiască de pe linia de fund un atac pozițional. Pap i-a pasat lui Rodriguez, care, presat fiind de Tănase, a întors „acasă”. Panțîru s-a prins de lipsa de idei a moldovenilor, l-a presat pe goalkeeper-ul lui Croitoru, iar acesta a degajat direct în el! Ricoșeu fericit pentru mijlocașul improvizat de Petrea, care a marcat cu poarta goală.

Meciul retur dintre FC Botoșani și FCSB se va juca joi, 6 mai. Moldovenii speră la un rezultat bun, pentru a avea șanse mai mari de a prinde locul 4.

VIDEO. Valeriu Iftime: „Dacă aș găsi cui să îi dau clubul să știu că-l ține pentru câțiva ani măcar, m-aș retrage mâine”

Mai multe știri din Liga 1:

Florin Gardoș surprinde: „Tănase nu este greu de marcat” » Alți doi jucători de la FCSB l-au impresionat: „Foarte multă calitate”

Veste bună la Dinamo! Un titular s-a refăcut și e gata de meciul cu Viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
daniaania
daniaania  •  07 Mai 2021, 11:42

Si aseara la fel,pacat ca nu a venit alta echipa gen Chindia in play-off. Astea sunt degeaba pe aici.

cornelconasu
cornelconasu  •  02 Mai 2021, 17:55
Postat de pe 02 Mai 2021, 13:42

Veste bună la Mimao, de Paște: jucătorii au primit o felie de cozonac.

Vino să primești și tu că a mai rămas !!!!

cortacero
cortacero  •  02 Mai 2021, 17:18
Postat de 1_0_1_0 pe 02 Mai 2021, 16:31

Fără banii lui jiji se desființa CFR-ul? Oare ai fiert ouăle cum trebuie?

Numai din calificările directe in grupele Champions League si Europa League a luat CFR 60 de milioane de euro ( pe coeficientul obținut de FCSB )

Vezi toate comentariile (58)
Comentează
Close