FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Valeriu Iftime le răspunde rivalilor care acuză o prietenie între FC Botoșani și FCSB: „Îndreptați-vă mintea și filosofia!”

Valeriu Iftime neagă existența unei prietenii între FCSB și FC Botoșani +34   FOTO
Valeriu Iftime neagă existența unei prietenii între FCSB și FC Botoșani

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 16:56 / Actualizat marti, 02 martie 2021 03:16

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, le-a răspuns celor care îi acuză echipa că ar fi „vasala” celor de la FCSB.

  • Din 9 confruntări directe în Moldova, botoșănenii n-au smuls decât un punct. Duminică seara, FCSB s-a impus cu 2-0, după reușitele lui Tănase și Olaru
  • În sezoanele trecute, FC Botoșani a fost bănuită de CFR Cluj și Craiova că ar fi fost o aliată a FCSB-ului. 
  • FCSB a achitat în această iarnă 661.000 de euro în schimbul lui Denis Haruț și a ajuns astfel la un total de peste 3 milioane de euro plătiți celor de la Botoșani în schimbul jucătorilor cumpărați de acolo.

Valeriu Iftime: „FCSB m-a bătut fiindcă a fost mai bună”

„După rezultatul ăsta, ce apare poate doar să alimenteze teoria conspirației că Botoșaniul e prietena FCSB-ului. Dar eu nu aș băga nimic în seamă și cred că am depășit acest moment. Nu am văzut o echipă care să se dea la o parte. FCSB-ul m-a bătut fiindcă a fost mai bună. 

Anul acesta, FCSB mi-a administrat două bătăi destul de severe, pe care e greu să le digerăm (n.r. - 1-4 și 0-2). Asta e, am luat bătaie de la alții mult mai slabi la Botoșani. Sper ca lumea să-și îndrepte mintea și filosofia legat de acest tip de relație între Botoșani și FCSB. N-are legătură cu scorul, e o relație de business, ei au avut patru jucători de la Botoșani în teren (n.r. - Haruț, Miron, Oaidă și Moruțan). De ce aș avea respect sau prietenie pentru FCSB? Noi jucăm fotbal cât putem”, a spus Valeriu Iftime, la GSP Live. 

Cât a plătit FCSB pentru "cumpărăturile" de la Botoșani

Tocmai afacerile dese și cu sume mari au provocat suspiciunea rivalelor. Rezultatele înregistrate în meciurile directe dintre FC Botoșani și FCSB au alimentat multă vreme bănuiala, din moment ce moldovenii nu izbutesc aproape deloc să-i învingă pe bucureșteni.

JucătorSumă (€)
Moruțan1.000.000
Oaidă700.000
Haruț661.000
Golofca400.000
M. Roman I400.000
Soiledis75.000
Mirongratis
TOTAL3.236.000

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FC Botoșani - FCSB 0-2

+30 FOTO

Citește și alte știri despre FC Botoșani: 

EXCLUSIV VIDEO Valeriu Iftime și-a distrus propriul fotbalist, după eșecul cu FCSB: „Face multă figurație! Nu mai e al meu”

Gigi Becali, ironic în direct: „A fost aranjament cu Iftime. I-am dat 50.000 de euro lui Șeroni”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
dragdim
dragdim  •  02 Martie 2021, 02:19

Nea Piftie, nu-ți e bre Rușine sa vorbești? Vrăjeala aia cu Haruț a fost praf in ochii fraierilor, acum se văd efectele. Îndreaptă-ti bre jucătorii și când joci cu stăpânul mioarelor și apoi sa ai tupeul sa vorbești!

magic4ever
magic4ever  •  01 Martie 2021, 21:50

Botosani moare pe teren cu CFR Cluj si cu FCSB uita sa joace fotbal...blat 100%

zorrozabal
zorrozabal  •  01 Martie 2021, 19:33
Postat de sasesase pe 01 Martie 2021, 19:19

Un Play Off cu sistemul VAR implementat si cu urmatoarele echipe: CFR, FCSB,Craiova, Sepsi, UTA si Chindia ar fi fost fara nici o sansa de omenie pentru echipa din Berceni.

Craiova lui Rotaru are un„pamares”cu fcsb aproape identic cu al Botosanilor,Chindia a practicat un noncombat jenant in meciul cu fcsb,iar UTA e si ea in cooperativa(3-0 cu Clinceni,2-1 cu Medias,ambele in deplasare),fiind „de rezerva”pentru play off,daca Clinceni nu reuseste!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează