FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime, despre urmările crizei în fotbal: "Se va schimba total filosofia de finanţare, poate că nici nu e rău că va fi aşa"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 17:15

Cum va ieşi şi, mai ales, cum va arăta fotbalul după ce va trece pandemia cu coronavirus? Cât va avea de suferit acest sport din perspectiva financiară? Primul patron din Liga 1 care intră în această dezbatere e Valeriu Iftime, cel care finanţează FC Botoşani.

"Va fi un impact major. Să vă dau un singur exemplu, aveam discuţii cu mai multe firme importante, după ce am reuşit să intrăm în play-off, pentru a le atrage ca sponsori. Acum credeţi că se mai pune problema? Sau dacă se pune problema, în ce condiţii trebuie să negociezi fiindcă nici nu ştii dacă acest campionat se mai poate sau nu disputa", susţine Iftime.

Valeriu Iftime: „Prea o cam luaseră razna unele lucruri”

Patronul clubului din Botoşani crede că fotbalul se va reconfigura total după această pandemie şi mai ales după criza financiară care s-a declanşat deja. "Filosofia de finanţare a cluburilor de fotbal se va schimba total, radical, aceasta e previziunea mea. Vreţi să vă spun ceva? Poate că nici nu chiar rău că se va întâmpla aşa! Prea o cam luaseră razna unele lucruri, cu sumele care se tranzacţionau în fotbal. Va fi nevoie de o cu totul altă viziune, o să vedeţi că acest virus şi urmările lui vor modifica şi managementul cluburilor", a adăugat Iftime.

Criza îi anulează afacerea lui Gigi Becali » Cum poate pierde FCSB milioane de euro din cauza pandemiei de coronavirus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Martie 2020, 23:55

asta ar fi partea buna...dar cu ce pret.pprea multi bani in fotbal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează