LIGA 1  ·  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime, despre urmările crizei în fotbal: "Se va schimba total filosofia de finanţare, poate că nici nu e rău că va fi aşa"

Vineri, 20 Martie, 17:15

Cum va ieşi şi, mai ales, cum va arăta fotbalul după ce va trece pandemia cu coronavirus? Cât va avea de suferit acest sport din perspectiva financiară? Primul patron din Liga 1 care intră în această dezbatere e Valeriu Iftime, cel care finanţează FC Botoşani.

"Va fi un impact major. Să vă dau un singur exemplu, aveam discuţii cu mai multe firme importante, după ce am reuşit să intrăm în play-off, pentru a le atrage ca sponsori. Acum credeţi că se mai pune problema? Sau dacă se pune problema, în ce condiţii trebuie să negociezi fiindcă nici nu ştii dacă acest campionat se mai poate sau nu disputa", susţine Iftime.

Valeriu Iftime: „Prea o cam luaseră razna unele lucruri”

Patronul clubului din Botoşani crede că fotbalul se va reconfigura total după această pandemie şi mai ales după criza financiară care s-a declanşat deja. "Filosofia de finanţare a cluburilor de fotbal se va schimba total, radical, aceasta e previziunea mea. Vreţi să vă spun ceva? Poate că nici nu chiar rău că se va întâmpla aşa! Prea o cam luaseră razna unele lucruri, cu sumele care se tranzacţionau în fotbal. Va fi nevoie de o cu totul altă viziune, o să vedeţi că acest virus şi urmările lui vor modifica şi managementul cluburilor", a adăugat Iftime.„Mi-am găsit beleaua cu declarațiile astea!”. CTP, reacție dură după afirmațiile despre masturbare

Libertatea

Comentarii (1)

andyandrei2015  •  20 Martie 2020, 23:55

asta ar fi partea buna...dar cu ce pret.pprea multi bani in fotbal

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Wolfsburg

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Osnabruck

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hannover - Heidenheim

Digi 3
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Karlsruher

Digi 4
15:30 Documentar TV

Mircea Lucescu: episodul 2

TVR 1
16:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Koln

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1