FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

Un patron din Liga 1, internat cu coronavirus la câteva zile după prima doză de vaccin: „Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea de COVID!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 12:42 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 12:57

Valeriu Iftime (60 de ani), finanțatorul lui FC Botoșani, este internat în spital după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Omul de afaceri fost depistat pozitiv pe 13 martie, când s-a prezentat la spital cu simptome specifice infecției. Acesta este internat în prezent și spune că se simte bine.

Finanțatorul moldovenilor s-a vaccinat pe 9 martie cu prima doză de vaccin Pfizer, iar medicii spun că acesta este stabil în prezent și că, cel mai probabil, avea virusul în organism în momentul vaccinării, potrivit Monitorul de Botoșani.

„Sunt OK! Dar cu acest virus nu poți spune niciodată sigur că ești OK, pe termen lung! Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea de COVID!

Fac sport, mănânc cumpătat, n-am alte afecțiuni! Am avut simptomele știute și apoi a venit furtuna care m-a pus la pământ! Rugămintea mea este să fim foarte foarte atenți și să ne vaccinam cât mai mulți și cât mai repede posibil!”, a spus Iftime pentru sursa citată.

VIDEO Regretul lui Valeriu Iftime după 7 ani de Liga 1: „M-ați enervat numai când mi-ați spus”

Citește și: 

Ultimele informații despre starea lui Mirel Rădoi, infectat cu coronavirus » Anunțul FRF

Întrebare frontală pentru Valeriu Gheorghiță: „De ce ați vaccinat-o pe Simona Halep cu Pfizer, iar pe profesori cu Astra Zeneca?” » Ce explicații a dat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dobrin
dobrin  •  21 Martie 2021, 23:39

Asa e cand stai toata ziua cu gura deschisa prin media, intra virusul Covid. Ii facea concurenta pe sticla razboinicului luminii.

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  21 Martie 2021, 17:26
Postat de karolboy pe 21 Martie 2021, 13:05

Pana nu se intampla pe pielea lor ,multi nu vor crede ca e foarte periculoasa bola,si zic de forme medii sau grave.

Mai spune ne tu te rog frumos ce se va mai intampla pe viitor si ce observa sau nu observa lumea si astea sunt sunt concluziile tale, sau ti se induc prin online de cei ce ne spun sa stam in case, desi ei se afla la locul de munca? Daca tot ne esti tu superior asa, ai observat ca jurnalistii au fost mereu in studiourile lor fara masti? Intr un spatiu inchis împreună cu alti colegi de ai lor regizori, cameramani etc? Sau ai incercat sa i dai cuiva bolnav de covid tinctura de propolis sa vezi cum dispar simptomele intr un timp record? Probabil ca nu fratioare, ti a fost mai usor sa crezi toti *** si mai mult, sa repeti ca papagalu' ce tot ce ti au indus ei, ca si cum ar veni din tine..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  21 Martie 2021, 16:11

cica a fost vaccinat si totusi a iesit Pozitiv se fac decontari uriase cu inventia numita Hot Covid cine moare e victima hovid ului

Vezi toate comentariile (11)
Comentează