FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Discurs manifest al unui conducător din Liga 1: „Cei de la FRF și LPF dorm! Vaccinați-vă! Ne omorâm unii pe alții” » Mesaj pentru Biserică și conducătorii țării

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 11:02 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 12:38

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a vorbit despre situația complicată din România, provocată de numărul mare de cazuri de coronavirus și a numărului mic de persoane care se vaccinează.

Omul de afaceri a cerut măsuri mai drastice în țară și i-a criticat pe cei care spun că lumea nu ar trebui să se vaccineze. În plus, Iftime vrea ca Biserica și autoritățile din România să transmită mesaje pro vaccinare mai clare.

Valeriu Iftime, discurs-manifest pentru vaccinarea împotriva COVID: „Măsurile trebuie să fie mai aspre”

„Faptul că nu ne vaccinăm este un caz mondial. Am vorbit cu niște doctori și nu înțelegeau de ce sunt doctori care spun să nu ne vaccinăm. Este ceva împotriva normalității! E incredibil. La Botoșani am început acum câteva luni cu vaccinul. Le-am zis jucătorilor să se vaccineze.  Cred că suntem mai mult de 70% vaccinați. 

Este o mare greșeală din partea celor de la FCSB și a lui Becali. Fotbaliștii par o masă de manevră. Mă uitam la cum se îmbracă, la cum se comportă, la cum se tatuează și nu se vaccinează... Mi se pare că am căzut și din cauza lipsei de cultură a sportivilor. Sunt unii oameni, care din întâmplare sau din nefericire, sunt formatori de opinie și spun la televizor niște prostii de te doare mintea. Nu știu cine o să plătească. 

Eu am văzut oameni necăjiți, de 60-70 de ani, la pat, nevaccinați și abia respirau. Spuneau «Nu știu ce să fac. Poate m-aș vaccina». Și Biserica trebuie să dea un mesaj mai direct, mai radical. Ne omorâm unii pe alții. Nu-i omorâm pe cei pe care îi îmbolnăvim, ci pe cei care nu se pot trata în spitale. Acum și vânzoleala din politică... Nici Președintele nu iese, Prim Ministru nu avem... Nimeni nu dă nicio direcție, nu se spune «Vaccinați-vă! Vă oblig».  

Ei nu ascultă de Becali! Rata de vaccinare a fotbaliștilor din Premier League » Clubul cu procent de 100%
Premier League
Ei nu ascultă de Becali! Rata de vaccinare a fotbaliștilor din Premier League » Clubul cu procent de 100%

Cei din Occident s-au vaccinat, noi nu. Noi și bulgarii. Dacă luați orice listă a valorilor europene, noi suntem pe ultimele locuri. Toate țările au în atenție discuția despre COVID. Și vezi două țări din Europa care sunt împotrivă. Nu se poate! Oameni buni, vaccinați-vă!  Eu am vorbit cu fotbaliștii, le-am zis «Faceți tot ce se poate ca să vă vaccinați!». Noi suntem și foarte precauți. Fiecare vine cu mașina personală, dezinfectăm vestiarul...

Semnale de la LPF sau FRF? Nu! Ei dorm bine de tot. Ce semnale... Semnale că ce? La noi abia acum se consideră că e o problemă. 

Au fost tot felul de petreceri, fără mască. Am văzut un eveniment la nu știu ce biserică. Credeți că avea vreunul vreo mască? Aici e problema. La restaurante nu te întreabă nimeni de vaccin. Pe mine nu m-a întrebat nimeni.  Suntem în alte lume. Avem o îngâmfare... Vedem oameni la televizor care zic să nu vaccinăm, doctori care spun lucruri nepotrivite.

Eu cred în severitatea acestei boli Și cred că măsurile trebuie să fie mult mai aspre”, a spus Iftime la ProX.

Nu cred că la fotbal e problema. Sunt stadioane în aer liber. Ce să faci? Și așa vin 10 oameni. La Voluntari sunt 15, la mine 30, iar la Clinceni sunt 8. Noi nu ne aducem 1000 de spectatori. La stadioane e simplu să te protejezi.

-Valeriu Iftime

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește și: 

Gigi Becali, noi declarații șocante, în plin focar de COVID la FCSB » Spulberă discursul lui MM: „Le-am spus jucătorilor: «Dacă vă vaccinați, nu faceți copii»”

Bătălie în 3: vaccinare vs. nevaccinare » Diferențe uriașe între CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (97)
robby73
robby73  •  21 Octombrie 2021, 21:52
Postat de blue_lion pe 21 Octombrie 2021, 12:26

Nu te da mai destept decat esti! Google aduna un amalgam de date iar daca nu esti in stare sa faci discernamant citesti ce spune unul si altul si-ti faci propria ta statistica. De asta exista notiunea de date oficiale! Capisci?!

Băi da prostalau ești !

blue_lion
blue_lion  •  21 Octombrie 2021, 12:26
Postat de robby73 pe 21 Octombrie 2021, 07:47

Google preia datele de pe "site-urile oficiale", desteptule . :-)))))). Mare e grădină lui Dumnezeu...

Nu te da mai destept decat esti! Google aduna un amalgam de date iar daca nu esti in stare sa faci discernamant citesti ce spune unul si altul si-ti faci propria ta statistica. De asta exista notiunea de date oficiale! Capisci?!

robby73
robby73  •  21 Octombrie 2021, 07:47
Postat de blue_lion pe 20 Octombrie 2021, 23:17

Daca te documentezi de pe google si nu de pe siturile oficiale ce mai e de spus...

Google preia datele de pe "site-urile oficiale", desteptule . :-)))))). Mare e grădină lui Dumnezeu...

Vezi toate comentariile (97)
Comentează