FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Jonathan Rodriguez a semnat cu CFR și e suspectat de FC Botoșani că s-a înțeles cu clujenii încă din iarnă: „Parcă nu mai dădea totul”

Jonathan Rodriguez
Jonathan Rodriguez

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 20:58 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 22:23

Jonathan Rodriguez (30 de ani) a semnat cu CFR Cluj, urmând a o părăsi pe FC Botoșani după 4 ani. 

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a confirmat știrea anunțată în exclusivitate de GSP.ro, anume că „închizătorul” argentinian a semnat pe ascuns cu CFR Cluj. Marius Croitoru, antrenorul de la Botoșani, suspectează că Rodriguez ar fi semnat cu CFR încă din iarnă. 

Valeriu Iftime: „Rodriguez parcă nu mai dădea totul”

„Astăzi am aflat că Rodriguez a semnat cu CFR Cluj. Nu știam! În meciul direct n-a jucat din alt motiv. L-a certat Marius la Clinceni, n-a venit în cantonament a doua zi și l-a scos din lot. 

El a fost în lojă cu mine la meci (n.r. - FC Botoșani - CFR 0-1). Eu l-am crezut și îl cred un copil serios, pentru Botoșani a făcut lucruri importante, dar și Botoșaniul pentru el, poate mai mult. L-am întrebat dacă are oferte: «Nu, nu, n-am, Mister». Apoi mi-a spus Marius: «Cred că a semnat din iarnă și nu a spus nimic»

Nu e ieșit din comun pentru mine, are dreptul să o facă. Nu pot să spun că nu și-a apărat șansele foarte bine, dar e un jucător care parcă nu mai dădea totul, ca atare oricum nu am făcut vreun efort să îi prelungesc contractul. Avea și un contract mare pentru mine. 

Cred că drumul lui este OK acum, va avea un contract mai mare, merge la o echipă mai bună, să dea Dumnezeu să poată face față, să fie mai valoros de cât la Botoșani”, a declarat Iftime la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Jonathan Rodriguez a adunat 126 de meciuri la FC Botoșani în cei 4 ani petrecuți la clubul moldovean. Mijlocașul argentinian se poate lăuda cu 10 goluri și 16 pase decisive în această perioadă.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Moment special înainte de CFR Cluj - FCSB! Campionii au fost prezentați fanilor printre flăcări și fum: Edi Iordănescu, extrem de emoționat

Rapid, primul transfer pentru Liga 1! Vine un fotbalist de la FC Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
21lva
21lva  •  26 Mai 2021, 11:57
Postat de paul801 pe 25 Mai 2021, 22:56

tuturor ni s-a partu ca ''parca Botosani nu dadea totul cu fece ficisibi'', si tu ne spuneai ca-s greseli omenesti...ce regula a incalcat baiatul asta?

Jucatorul si CFR au incalcat Art 23 din Regulamentul privind statutul si transferul jucatorilor, care zice asa: Constituie abateri de la prevederile prezentului regulament: n) omisiunea unui club de a informa, în scris, un alt club cu privire la încheierea unui contract cu un jucător amator sau cu un jucător profesionist aflat în perioada ultimelor 6 luni de contract cu clubul respectiv; o) omisiunea jucătorului de a informa clubul, în scris, cu privire la încheierea unui nou contract cu un alt club în perioada ultimelor 6 luni de contract cu clubul la care este legitimat;

romeverest
romeverest  •  26 Mai 2021, 11:20

Era dreptul lui sa semenze cu ce echipa doreste !! D-le Iftimie…cand baiatul nu dadea totul in meciurile cu Fcsb, de ce nu erati suparat ??

bodystyle74
bodystyle74  •  26 Mai 2021, 11:03
Postat de mickey13 pe 26 Mai 2021, 09:13

Daca voua vi se pare corect ca, inca de la inceputul play-off-ului cfr a luat FIX capitanii a doua adversare, atunci este ok! Super ok! Este jenant cum atunci cand cfr face numai *** ii aplaudati mai rau decat niste *** la ***, va meritati locul! Sunteti, cel putin, penibili!

Nu i-a luat cu japca ca pe vremuri, totul a fost regulamentar, oamenii intrasera in ultimele 6 luni si cum nu aveau contracte semnate in alb, a fost usor pt cfr sa-i convinga. Daca vrei sa faci performanta trebuie sa aduci cei mai buni jucatorii din play-off , asta este politica cfr,asa a reusit sa ia 4 campionate la rand. Pe de alta parte moral nu este ok dar asta este reversul medaliei pt contractele semnate in alb si acceptate de federatie.Daca se dorea transparenta trebuia armonizat regulamentul de transfer al jucatorilor cu cel din campionatele serioase ale europei.Contractul jucatorului este tip, eliberat de federatie cu serie si data emiterii, avand valabilitate de max 7 zile. Daca jucatorii ar fi semnat acum 5 luni stia si federatia si implicit toata presa. Dar cine doreste asta?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează