FOTBAL  »  Superliga  »  TENSIUNI

Conflict în Liga 1 » Patronul îi cere antrenorului să nu-l mai bage pe fiul lui: „E piesă moartă!”

Tensiuni la FC Botoșani
Tensiuni la FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 08:32 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 10:03

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, nu este deloc impresionat de David-Marian Croitoru (17 ani), mijlocaș ofensiv, fiul antrenorului Marius Croitoru (40).

Titular în meciul câștigat de FC Botoșani la Iași, 1-0 cu Poli, prestația lui David Croitoru i-a lăsat un gust amar lui Valeriu Iftime. Acesta l-a criticat în termeni duri pe David, despre care spune că nu se ridică la nivelul unei echipe precum FC Botoșani.

Valeriu Iftime: „David Croitoru, o piesă moartă!”

„Cred că am fost mai buni decât cei de la Iași. O piesă moartă a fost juniorul, băiatul lui Marius Croitoru, care în opinia mea nu este de echipa noastră. Sunt alți jucători care ar putea face mult mai mult decât el.

El (n.r.- Marius Croitoru) știe opinia mea legată de David, dar insistă ca un catâr, nu înțeleg de ce. Sunt sufocat de toți cei care îmi spun de el. El își face echipa, nu o fac eu, dar în opinia mea avem juniori mai buni. Astăzi am jucat în zece oameni cu David. După ce a intrat Mihai Roman s-a schimbat jocul, asta e”, a declarat Iftime, potrivit digisport.ro.

Titular datorită regulii U21, David Croitoru a fost distribuit de tatăl lui ca număr 9 fals și a rezistat pe teren 26 de minute cu Poli Iași. A fost înlocuit cu Mihai Roman, care a schimbat fața meciului, lucru subliniat și de Valeriu Iftime. Pentru prestația cu Poli Iași, David a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi.

A fost a patra apariție a lui David Croitoru la prima echipă a celor de la FC Botoșani. În total, fiul antrenorului, promovat de la echipa de juniori a Botoșaniului, a adunat 111 minute pe teren pentru moldoveni.

Conflict în Liga 1 » Patronul îi cere antrenorului să nu-l mai bage pe fiul lui: „E piesă moartă!”
David Croitoru // foto: Facebook

VIDEO. Marius Croitoru, interviu pentru GSP: „Eu v-am mai spus asta despre Haruț”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Astra - Craiova 1-1. Dan Nistor, nervos după ce a fost schimbat de Papură! Reacția mijlocașului

Revoltă în direct la TV din cauza regulii U21: „Suntem penibili! Să încetăm mascarada!” » Ce au spus Dumitrescu și Crăciunescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
115486966066476
Edi Girnita  •  19 Ianuarie 2021, 13:44

Daca Iftimie avea un copil și Croitoru proceda la fel cum a procedat cu fi-su, mai avea tupeu să zică ceva de el? Sigur îl critica pe Croitoru că nu promovează îndeajuns tinerii!!! Dar,deh, ăștia sunt patronii români,niste țopârlani care cred că daca au bani au si minte și,bineînțeles, le știu pe toate.

persanu
persanu  •  19 Ianuarie 2021, 13:16

Cand il baga pe Seroni in echipa il poate baga si pe Croitoru Jr. Seroni ala mare fotbalist. Daca il vezi imbracat nici nu iti dai seama ca face sport :))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))

cneius
cneius  •  19 Ianuarie 2021, 11:56

A jucat 25 de min datorita regulii U21 si Iftime il critica ??? Lasa-l in pace ca e tinar si antrenorul isi asuma ceea ce face !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează