FOTBAL  »  Superliga  »  VAR

Se pune de-o revoltă în Liga 1! Atac la Gino Iorgulescu: „Mi se pare un personaj nu discret, ci pierdut. Nu poate fi președinte”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, dă vina pe LPF pentru întârzierea introducerii sistemului VAR în Liga 1.
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, dă vina pe LPF pentru întârzierea introducerii sistemului VAR în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 20:11 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 21:11

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, dă vina pe LPF pentru întârzierea introducerii sistemului VAR în Liga 1. 

Valeriu Iftime se alătură conducătorilor care insistă pentru introducerea VAR. Dacă Gigi Becali îl consideră vinovat pe Răzvan Burleanu, finanțatorul de la FC Botoșani cere măsuri din partea lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii. 

Valeriu Iftime: „Gino Iorgulescu e un personaj pierdut”

„Gino Iorgulescu mi se pare că e un personaj nu discret, ci pierdut. Nu poate să fie președintele LPF. Avem nevoie de o ligă activă. Justin Ștefan e singurul om viu de acolo. Discuția asta în contradictoriu nu are nicio relevanță. Sunt convins că rămânem fără VAR. Povestea e că există o ruptură fără logică. Liga, prin domnul Iorgulescu, să cheme toți președinții și să votăm dacă vrem VAR”, a declarat Valeriu Iftime, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

 Dacă ar costa doar 500.000 de euro, e o chestiune rezolvabilă. Eu sunt de acord să luăm suma asta din drepturile TV, să curățăm fotbalul. Atunci de unde să vină VAR? Ce treabă are Federația cu noi? Ei sunt cu arbitrii lor, noi îi plătim
- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

VIDEO Marius Croitoru s-a săturat de greșelile de arbitraj: „Avem nevoie de VAR! Cum să nu țip?”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Primul club revoltat de războiul LPF - FRF: „Domnilor, haideți să terminăm! Am o propunere”

EXCLUSIV » Gigi Becali, furios pe FRF: „Gata, nu mai jucăm! Protest!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
137729076992236
Conache Pavel  •  27 Februarie 2021, 04:49

Corect, Iorgulescu e sublim dar lipseste cu desavarsire din peisajul fotbalistic; o untrebare : oare cine la ales sa conduca LPF ?

demolarii
demolarii  •  26 Februarie 2021, 23:38

De cand a fost numit,Iorgulescu, a avut rolul unui paravan pentru Justin Stefan. Acesta, Ștefan, a crezut că rolul lui e doar sa negocieze contractul tv și sa-si apere susținătorii. Astfel încât, LPF a încurajat FRF sa aiba o doctrină economică și socială. Exemplu:AFAN - cât lucrează, investește pentru protecția jucătorilor pe care îi reprezintă? Le poate da o pensie privata pe câțiva ani? De ce exemplu e AFAN? Pentru ca ei copiază la un nivel mic sistemul FRF și LPF. Nu contează sa aiba obiective, ci sa beneficieze de o viață bună cei care le conduc.....si prieteni lor. ...

112651963934596
Neagu Mihai  •  26 Februarie 2021, 22:38

Mitica Dragomir e cel mai tare.Come back Mitica. Poti sa te intorci ca nu mai e Ponta...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează