FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

EXCLUSIV Replică ironică a lui Valeriu Iftime după atacul de azi: „Am auzit ce a spus «Avram» Iancu! Ar trebui să ignor necunoscuții”

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 16:07 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 16:46

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, i-a răspuns lui Marian Iancu, după ce fostul patron al Politehnicii Timișoara lansase acuzații grave pe parcursul zilei la adresa afaceristului moldovean și a clubului său.

Am auzit de la un ziarist ce a spus «Avram»Iancu! Nu am ce să comentez! Nu-l cunosc, nu știu ce face, poate are și probleme de sănătate, așa că ar trebui să ignor necunoscuții!”, a spus Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor. 

De unde a pornit totul? Ex-finanțatorul de pe Bega a nominalizat -o pe FC Botoșani drept echipa din Superligă care-i amintește de Gloria Bistrița lui Jean Pădureanu, creierul vechii „Cooperative”. 

Marian Iancu a pus tunurile pe Rapid » Dan Șucu și Daniel Niculae, criticați dur de fostul finanțator de la Timișoara
RAPID
Marian Iancu a pus tunurile pe Rapid » Dan Șucu și Daniel Niculae, criticați dur de fostul finanțator de la Timișoara

Marian Iancu, incisiv: „Gloria Bistrița are o corespondentă în Liga 1! Conducătorul lor se comportă ca răposatul, sper să retrogradeze”

Descătușat după ce și-a ispășit condamnarea pentru evaziune fiscală și spălare de bani, controversatul Marian Iancu a făcut o analiză acidă a patronilor din prima ligă și a luptelor din culisele fotbalului românesc. Fostul patron al Politehnicii Timișoara a făcut acuzații extrem de grave la adresa Botoșaniului lui Valeriu Iftime.

„Gloria Bistrița are, în oglindă, o oarecare corespondentă în Liga 1, nu știu dacă e nevoie s-o numesc eu.

E o echipă din zona Moldovei (n.r. - FC Botoșani), cu un conducător mult mai emancipat din toate punctele de vedere, un om de onoare în sens fotbalistic (n.r. - Iftime), dar care se comportă exact ca răposatul (n.r. - Jean Pădureanu), cu rezultate previzibile, aproape de scos de pe lista Pronosport sau a pariurilor sportive.

Îmi doresc ca acea echipă să fie printre cele care vor retrograda, din punct de vedere al viitorului!”, a spus un Marian Iancu dezlănțuit, în direct la Pro Arena.

FOTO / Cum arată Marian Iancu după 8 ani de închisoare » Transformare majoră

FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

Cum a intrat Valeriu Iftime în fotbal

Într-un interviu acordat Gazetei în 2021, Valeriu Iftime rememora momentul intrării sale în lumea fotbalului:

„I-am întrebat de cât e nevoie, mi-au zis 10.000 de lei, am dat și gata. A fost însă o adunare a finanțatorilor, unde fiecare urla să joace unul și altul. I-ar eu i-am întrebat despre buget și strategie. Se uitau la mine ca la un nebun. „Te-ai sculat, Iftime”! Însă atunci a văzut primarul că știam ce vorbesc. Mi-a propus postul de președinte, atunci am pus mâna pe diplomatul vechi cu FC Botoșani în care erau 3 chitanțe

Replică ironică a lui Valeriu Iftime după atacul de azi: „Am auzit ce a spus «Avram» Iancu! Ar trebui să ignor necunoscuții”
Valeriu Iftime / foto: GSP

Era 2004. Am construit ușor-ușor. După câțiva ani cei de la Primărie m-au băgat în Consiliul Local, că-s președintele clubului de fotbal, care mănâncă bani de la bugetul local. „Până când mai mâncați bani?”, m-au întrebat. Voiau să știe când devine profitabil. Aveau dreptate! 

Era o doamnă foarte simpatică care m-a scos la tablă. I-am zis atunci: „O să dea bani la nesfârșit, în fiecare an mai mult”. Atunci s-au speriat și au zis că vând acțiunile. M-au forțat pe mine într-o conjunctură obraznică să-l iau. Am dat 100.000 de euro pe Botoșani pentru că nu voiam să-l dau cuiva să-l omoare.

Citește și alte știri din intervenția de vineri a lui Marian Iancu: 

Marian Iancu, discurs devastator la TV: „Gloria Bistrița are o corespondentă în Liga 1! Conducătorul lor se comportă ca răposatul, sper să retrogradeze”

Marian Iancu a pus tunurile pe Rapid » Dan Șucu și Daniel Niculae, criticați dur de fostul finanțator de la Timișoara

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
1923ro
1923ro  •  21 Ianuarie 2023, 00:00

Sa retrogradeze "satelitul lui fcsb" ar fi ceva corect sezonul asta!

1945sv0509
1945sv0509  •  20 Ianuarie 2023, 22:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1945sv0509
1945sv0509  •  20 Ianuarie 2023, 21:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează