FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC BOTOȘANI. Valeriu Iftime, sincer în direct la TV: „Îmi vine să plâng, nu-mi mai spuneți de el! Sper să nu audă Marius Croitoru”

Valeriu Iftime este recunoscut pentru declarațiile sale spumoase +17   FOTO
Valeriu Iftime este recunoscut pentru declarațiile sale spumoase

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 11:26

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, regretă faptul că moldovenii nu se vor putea baza pe Jonathan Rodriguez (29 de ani, mijlocaș central) în play-off.

  • Botoșani va evolua fără doi jucători importanți în play-off: argentinienii Rodriguez și Cascini, care până la jumătatea lui iulie n-ar fi buni de joc;
  • FC Botoșani s-a aflat în imposibilitatea de a-i readuce în țară pe doi dintre străinii săi. E vorba despre argentinienii Jonathan Rodriguez și Juan Cascini. Cei doi au luat decizia de a pleca acasă atunci când s-a hotărât suspendarea Ligii 1, iar până în acest moment nu s-a găsit nicio variantă, cu ajutorul curselor aeriene, pentru ca ei să revină în România.

Nu-mi mai spuneți de Rodriguez, că îmi vine să plâng! Este cel mai bun număr 6 din România, ar juca la orice echipă. Nu vă mai spun ce e în inima lui, el plânge în fiecare zi...

Sper să nu audă Marius Croitoru discuția asta. E treaba lui cum se va descurca fără Rodriguez și pe cine va folosi în formula de start”, a declarat Iftime, la ProX.

Jonathan Rodriguez, pierdere importantă pentru Botoșani

FC BOTOȘANI. Valeriu Iftime, sincer în direct la TV: „Îmi vine să plâng, nu-mi mai spuneți de el! Sper să nu audă Marius Croitoru”

Jonathan Rodriguez (nr. 8)

Dacă în cazul lui Cascini, Botoșani nu se poate plânge că era un fotbalist de bază, a bifat doar 9 jocuri în actualul campionat, numai 4 ca titular, în schimb, Rodriguez probabil că este una dintre piesele cheie din angrenajul moldovenilor. 

Nu doar că a fost om de bază, dar a bifat 27 din cele 28 de etape, de fiecare dată având tricoul de titular. A fost poate cel mai bun și mai constant jucător al Botoșaniului.

Botoșani e, cu 8 etape înainte de final, pe locul 5, la egalitate cu Astra, de pe locul 4, și la numai două puncte în spatele celor de pe pozițiile 2-3, FCSB și Craiova.

VIDEO Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

FOTO Cum se practică sportul în timpul stării de alertă

+13 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Scenariul în care Liga 1 va fi oprită DEFINITIV » Gazeta vă prezintă toate detaliile

Fanii lui Dinamo blochează planul lui Ionuț Negoiță! Mesajul clar trimis de acționarii clubului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  01 Iunie 2020, 14:30

Rușine GSP!!!!Pentur astfel de vorbe de fanfaron alții au fost umiliți și batjocoriți negru pe alb în GSP...Dar Iftime, unul dintre stăpânii Moldovei, noul Porumboiu are parte de un PR de zile mari la GSP din rațiuni de marketing...El nu este niciodată bogătaș de carton, el nu este niciodată agramat sau rău cu jucătorii, el nu este țăran sau afacerist veros...Morala are și ea o limită....

107991897552266
Piramidon Quijote  •  01 Iunie 2020, 14:09

Ieftinmie , o slugă umilă . După fiecare campionat pierdut de fc consoane ia poziția de Vitoria Lipan și-l căinează pe bietul cioban că a mai fost ucis și anul ăsta ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează