FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo blochează planul lui Ionuț Negoiță! Mesajul clar trimis de acționarii clubului

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 10:34

Fanii lui Dinamo, care au strâns 500.000 de euro pentru a ajuta clubul, se implică activ în organigrama echipei roș-albe și se opun planurilor lui Ionuț Negoiță.

Doi dintre oficialii grupării, Ionel Dănciulescu și Florin Prunea, sunt la final de contract, urmând ca de la 1 iulie să fie liberi. Finanțatorul Ionuț Negoiță nu ar mai dori să continue niciunul și a decis ca Bogdan Bălănescu, directorul general, să fie cel care conduce clubul, lăsându-i pe Danciu și Prunea fără atribuții.

Fanii lui Dinamo îl vor pe Dănciulescu

Însă suporterii din PCH și din programul DDB, care au început să aibă un cuvânt greu de spus la club, ar vrea ca fostul golgeter să continue ca team-manager în Ștefan cel Mare. 

Practic, i-au pus o vorbă bună lui Danciu-gol, care și-a donat din trofeele și din medaliile sale pentru a susține demersul fanilor de a face rost de bani ca să preia pachetul de acțiuni de la Negoiță. În schimb, Florin Prunea nu este agreat de suporteri. Părțile nu s-au mai împăcat de vara trecută, când s-au certat după aducerea lui Eugen Neagoe ca antrenor.

FOTO Imagini de la lansarea programului DDB (2018)

+7 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Bani publici pentru FCSB, Dinamo, Rapid! » Veste de ultimă oră

Du-te, vino în alb și roşu: ultimele informații de la Săftica + cine i-a vizitat pe jucători

Fanii lui Dinamo iau măsuri! Anunțul făcut după ce au strâns 500.000 de euro: „Garantăm că Negoiță nu mai rămâne!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  01 Iunie 2020, 11:54

Decât Balanescu, Danciulescu e super potrivit pentru club. Dar pentru Negoita, care nu a dat 1 ban de 7 ani?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează