FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Vali Argăseală a cedat! Președintele FCSB a trecut azi peste ordinul lui Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 14:26 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 14:54

Aflat în război cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, Gigi Becali i-a cerut lui Vali Argăseală să nu mai meargă la ședințele Comitetului Executiv. Totuși, președintele roș-albaștrilor a mers azi la adunarea de la Federație.

Patronul FCSB e gata să renunțe la funcția pe care clubul său o are în Comitetul Executiv, iar Vali Argăseală e prins la mijloc în lupta lui Becali cu Răzvan Burleanu.

Fost campion cu FCSB, George Țucudean explică ce nu merge la trupa lui Becali: „Uite, cu el s-a bătut la titlu. Un astfel de antrenor îți trebuie”
FCSB
Fost campion cu FCSB, George Țucudean explică ce nu merge la trupa lui Becali: „Uite, cu el s-a bătut la titlu. Un astfel de antrenor îți trebuie”

Valeriu Argăseală a mers la Comitetul Executiv

Gigi Becali i-a cerut acestuia să nu mai meargă la ședințele Comitetului Executiv, însă Argăseală a trecut azi peste ordinul patronului și s-a prezentat la ședința forului condus de Burleanu.  Motivul? Risca să fie exclus din Comitetul Executiv. Dacă un membru ajunge la trei absențe, el poate fi dat afară, așa că președintele FCSB nu a dorit să riște nimic.

Iar situația lui Argăseală era una complicată. Valeriu Argăseală a înregistrat deja două absențe de la ședințe ale Comitetului. Ulterior, a rămas doar cu una, după ce a motivat ca pe 25 aprilie a fost la ședința LPF. Dacă ar fi absentat și azi, oficialul FCSB ar fi ajuns la două, iar la următoarea abatere ar fi fost exclus.

Gigi Becali i-a interzis lui Argăseală să meargă la Comitetul Executiv 

După 0-1 cu Rapid, nemulțumit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic, Gigi Becali s-a luat de Răzvan Burleanu și FRF. 

„Vali Argăseală va trimite o hârtie la Comitetul Executiv. Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție. Va scrie o hârtie, că «Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna și votează tot ce spune Burleanu.  Nu am ce să caut într-o asociație de 7 membri, care sunt niște sclavi». Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv! Măcar ne lăsăm în voia Domnului, să facă ce vrea Domnul”, spunea Gigi Becali. 

VIDEO FCSB și-a prezentat echipamentele în fața câtorva sute de fani

Citește și: 

Cum arată gazonul de la Târgu Jiu cu 3 zile înainte de FCU Craiova - FCSB » MM Stoica: „Atenție! Am primit o filmare”

Peluza Nord, mesaj de ultimă oră în subiectul momentului: „Vom fi în Ghencea” + ironii pentru rivalii de la „Sud”: „De ce ne certăm cu fantome?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
vichart
vichart  •  09 August 2023, 17:22
Postat de hannah.robinson pe 13 Iulie 2023, 18:32

E circ stai fără grija… Argăseala nici nu respira fără acordul lui gg

faliment vitan barzesti.

vichart
vichart  •  09 August 2023, 17:14
Postat de hristo33 pe 13 Iulie 2023, 16:27

rantzume, tu ai"dmeonstrat"ca esti *** siteului 8 ani consecutivi,)) gabiduk s-ar putea sa-ti fure titlul anul asta.

tot Steaua campioana

marcbrad
marcbrad  •  16 Iulie 2023, 12:14
Postat de balderis pe 13 Iulie 2023, 16:22

Taci băi , 5-1 !

septare,nu ai cr99apt? clona fc r nu este rapid.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează