Comentarii (4)
Raimond Anghel  •  02 August 2020, 14:20

voi aia care vorbiti de comunisti -atunci era o zicala OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT Steaua cind a cistigat cupa campionilor la avut preparator pe sensei Marinescu .,

Marian Vilciu  •  02 August 2020, 10:54

Bineinteles ca asta este adevarul ! Nu a spus nimeni ca trebuie sa angajeze cluburile, 40 de oameni in echipa antrenorului, dar atunci cand castigi milioane din vanzari de jucatori sau din participarea in cupele europrene, trebuie sa investedti ceva si in stafful tehinc. La noi, a ramas neschimbat , vechiul principiu comunist, omul bun la toate ... Din pacate, totipatronii de cluburi, se gandesc fie la oimbogatire rapida fie sa mentina echipa pe linia de plutire, insa o strategie pe termen lung si o investitie bine gandita , ar duce la performanta !

Leo Dinu  •  02 August 2020, 10:19

Hai sa ne dam interesanti… pai, mai reusitilor (e doar o gluma si trebuie tratata ca atare…), ati epuizat subiectele cu Prodanca de ne aiuriti cu inaltele studii de care a avut nevoie nea fotbalistul asta ca sa ajunga la o concluzie pe care o stie orice suporter mioritic?!? Mai departe, ia ziceti voi, cu ce bani ar trebui sa plateasca cluburile noastre staff-uri de peste 40 de personae?!?

marcelclujnapoca  •  02 August 2020, 10:15

Asigurați jucători la firmele se asigurare și lăsați profesionistii sa le asigure protecția. La noi romanii se pricep la toate ca instalatorul polonez.

Comentează