FOTBAL  »  LIGA 1  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Gafa monumentală din Liga 1, identificată de UEFAntasticul ajuns psiholog: „Toți merg pe ideea asta! Nu te uiți?”

Vali Negru (37 de ani), fost mijlocaș la Rapid în perioada UEFAntastică, a vorbit la GSP LIVE despre marea problemă din fotbalul românesc. +43   FOTO
Vali Negru (37 de ani), fost mijlocaș la Rapid în perioada UEFAntastică, a vorbit la GSP LIVE despre marea problemă din fotbalul românesc.

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 08:49 / Actualizat duminica, 02 august 2020 09:18

Vali Negru (37 de ani), fost mijlocaș la Rapid în perioada UEFAntastică, a vorbit la GSP LIVE despre marea problemă din fotbalul românesc.

Absolvent al Facultății de Psihologie, Negru crede că echipele din România greșesc pentru că rămân la metodele tradiționale în pregătirea jucătorilor și nu folosesc tehnici mai noi.

 VIDEO. Vali Negru: „Fotbalul românesc e foarte rigid”

Fotbalul românesc e foarte rigid! Foarte greu îmbrățișează ceva nou. Toată lumea merge pe ideea «Domnule, am făcut 100 de ani și a fost bine! Facem în continuare». Dacă te uiți în Occident, vezi că lucrurile se schimbă. Ce azi e valabil mâine nu mai e! Dacă nu citești mereu, îți dai seama că ești cu câțiva ani în urmă.

Oricum, fotbalul românesc e în urmă! Te uiți la staff-urile echipelor din străinătate și îți dai seama că sunt mai mari ca loturile de jucători! Guus Hiddink vorbea și spunea că are un staff de peste 40 de oameni. Cei mai mulți antrenori sunt manageri și deleagă sarcinile către colaboratorii lor”, a declarat Vali Negru la GSP LIVE.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ce l-a șocat pe Ioan Andone la Dinamo: „Nu credeam că se poate întâmpla asta în România!”

Gică Hagi: „Nu vă ajunge că ne-am odihnit 3 luni?! Vrem să jucăm fotbal!”

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (4)
875423049539972
Raimond Anghel  •  02 August 2020, 14:20

voi aia care vorbiti de comunisti -atunci era o zicala OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT Steaua cind a cistigat cupa campionilor la avut preparator pe sensei Marinescu .,

10153159154114212
Marian Vilciu  •  02 August 2020, 10:54

Bineinteles ca asta este adevarul ! Nu a spus nimeni ca trebuie sa angajeze cluburile, 40 de oameni in echipa antrenorului, dar atunci cand castigi milioane din vanzari de jucatori sau din participarea in cupele europrene, trebuie sa investedti ceva si in stafful tehinc. La noi, a ramas neschimbat , vechiul principiu comunist, omul bun la toate ... Din pacate, totipatronii de cluburi, se gandesc fie la oimbogatire rapida fie sa mentina echipa pe linia de plutire, insa o strategie pe termen lung si o investitie bine gandita , ar duce la performanta !

305457553261788
Leo Dinu  •  02 August 2020, 10:19

Hai sa ne dam interesanti… pai, mai reusitilor (e doar o gluma si trebuie tratata ca atare…), ati epuizat subiectele cu Prodanca de ne aiuriti cu inaltele studii de care a avut nevoie nea fotbalistul asta ca sa ajunga la o concluzie pe care o stie orice suporter mioritic?!? Mai departe, ia ziceti voi, cu ce bani ar trebui sa plateasca cluburile noastre staff-uri de peste 40 de personae?!?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează