FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Vamă" şi-a pus omul » Taban a fost înlocuit

Sorin Creteanu
Sorin Creteanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

La recomandarea lui Dinu Gheorghe, Ion Taban a fost înlocuit cu Sorin Creţeanu la şefia Consiliului de Administraţie.

Venirea lui Dinu Gheorghe în Giuleşti produce impact asupra organigramei grupării din Grant. În urma şedinţei de vineri a Consiliului de Administraţie, care avea ca scop principal aprobarea bugetului pe sezonul viitor, Ion Taban a fost schimbat din funcţia de preşedinte la aproape un an de cînd fusese învestit de George Copos. Surse din club susţin că, în locul lui, de şefia CA va răspunde un apropiat al lui "Vamă", omul de afaceri Sorin Creţeanu.

"Nu pot confirma", a reacţionat Copos, care s-a impus totuşi în faţa lui Dinu Gheorghe în cazul Nae Manea. Aşa cum anunţase în interviul publicat ieri de Gazeta Sporturilor, boss-ul Rapidului i-a găsit un loc în conducere şi pentru noul sezon fostei glorii rapidiste. Se pare că Manea nu va mai fi vicepreşedinte, urmînd să fie numit director sportiv.

"Nu ştiu de nici o schimbare în ce mă priveşte, nu m-a anunţat nimeni, eu nu am participat la şedinţă. Probabil, luni voi afla mai multe"
Nicolae Manea, vicepreşedinte Rapid

>> Rapidiştii au revenit vineri noapte în ţară şi au primit două zile libere din partea staff-ului tehnic, urmînd să-şi reia de luni antrenamentele.
>> Anunţat că nu intră în vederile lui Şumudică pentru noul sezon, Iencsi nu a fost înştiinţat încă dacă va fi cooptat sau nu în staff-ul administrativ. "Aş fi vrut să mai joc un an, simţeam că mai pot. Nu mă interesează să joc pentru altă echipă, sper să rămîn în Giuleşti", a spus fundaşul.
>> Brazilianul Marcos Antonio l-a impresionat pe Şumudică: "În cantonamentul din Slovenia, Rapid a cîştigat un fundaş puternic, foarte bun în tot ceea ce face în defensivă".
>> Giuleştenii dau ca sigură revenirea lui Marius Constantin pe teren în cantonamentul austriac. Fundaşul central a urmat pînă acum un program separat de pregătire din cauza unei accidentări mai vechi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
floryns
floryns  •  27 Iunie 2010, 17:00

nu MA INTERESEAZA

pancone51
pancone51  •  27 Iunie 2010, 13:17

nici nu concep ca Manea si Iencsi sa plece de la Rapid ,locul lor este acolo,fzr1923

ill7ven
ill7ven  •  27 Iunie 2010, 08:44
Postat de alicsandru pe 27 Iunie 2010, 08:35

domnule Dinu, pe mine m-ar bucura mai tare daca v-ati axa si pe partea de marketing. un om competent care sa imbunatateasca imaginea clubului, vanzari de tricouri, deschiderea de fan-shopuri in tara, pentru ca meritam si noi macar atat.

Stai linistit, Copos abia daca se indupleca sa dea pe un jucator cat ar da pe o retea de shopuri...Inca nu zboara porcii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează