FOTBAL  »  Superliga  »  VAR

VAR unește două cluburi din Liga 1: „FRF coordonează CCA, e normal ca finanțarea să vină de acolo”

Cornel Şfaiţer
Cornel Şfaiţer

Articol de , - Publicat joi, 04 martie 2021 23:16 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 00:03

Cornel Şfaiţer, managerul lui Sepsi, și Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului Constanța, au vorbit despre implementarea VAR în Liga 1, subiectul discutat la Adunarea Generală LPF de azi.

Toată Liga 1 dorește VAR. FRF coordonează CCA, e normal ca finanțarea să vină de acolo. VAR-ul, de când ni s-a prezentat, era vorba de o perioadă de 6 luni de implementare, sunt etape care trebuie avizate de UEFA. Sper să beneficiem de el la finalul anului. Creăm un spectacol sportiv și vrem să reușim să fie unul bun, prin calitatea jocului. VAR-ul ne poate aduce acest lucru. După cele discutate eu cred că se va rezolva. Putem avea un dialog cu cei de la FRF și să punem punct acestor discuții care nu-și au rostul. 

Am cerut o mai bună colaborare LPF-FRF, pentru dezvoltarea fotbalului românesc. Trebuie să există comunicare între cele două. Nu duce la nimic bun altfel”, a declarat Șfaițer.

„Vrem să avem fani pe stadion, sperăm să găsim soluții să ne vaccinăm cât mai mulți. Avem mare, mare nevoie de spectatori. O să ne mutăm pe o arenă nou, dorința e mare să avem fanii lângă noi”
Cornel Șfaițer, manager Sepsi

Viitorul așteaptă sistemul VAR! Ce spune Cristian Bivolaru

„Singurul lucru foarte clar a fost dorința și voința tuturor celor prezenți, colegii noștri din Liga 1 și conducerea Ligii, de a se încerca găsirea unei soluții pentru a se debloca. Soluțiile sunt cele pe care le știți - o întâlnire la nivelul celor două instituții, FRF și LPF. Bineînțeles, în prezența reprezentaților deținătorilor de drepturi. Lucrul acesta se va întâmpla săptămâna viitoare. 

Noi sperăm să ajungă la un acord, pentru că în luna ianuarie, când am ales reprezentantul cluburilor de prima ligă, domnul Alexandru Deaconu ne-a făcut o prezentare a proiectului și toată lumea plecase încântată și liniștită că, probabil, din sezonul viitor vom avea VAR”, a spus Bivolaru, la finalul ședinței de la „Casa Fotbalului”.

Citește și alte știri despre implementarea VAR în Liga 1:

EXCLUSIV Dinamo se opune! „VAR-ul nu e o prioritate, avem alte probleme grave!” » Reacție de ultimă oră: „Hai să dăm banii pentru altceva”

VIDEO Gino Iorgulescu, înfuriat de un jurnalist la conferință: „Vă dă cineva mesaje să mă întrebați asta! Sunteți mulțumit acum?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează