FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Variantă bombă la Dinamo! PCH i-a propus să cumpere clubul de la Negoiță: "E o nebunie prea mare"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 14:21

Ionuț Negoiță e dispus să negocieze cedarea lui Dinamo, însă cumpărătorii nu s-au înghesuit până acum la porțile boss-ului de la RIN.

Suporterii dinamoviști implicați în proiectul socios "Doar Dinamo București" au venit cu o propunere total neașteptată. Aceștia i-au solicitat lui Daniel Georgescu, principalul finanțator al echipei de handbal, să se implice și la echipa lui Negoiță.

Acesta a confirmat informația, dar spune că nu vrea să se implice în fotbal: "E adevărat. Fanii mi-au propus să mă implic și la echipa de fotbal, dar e o nebunie prea mare și nu am acceptat. E vorba de proiectul DDB al celor de la PCH.

Îi respect mult pe suporteri, dar nu voi face asta niciodată. E prea mare nebunia din fotbal. Eu sunt cu handbalul și așa voi rămâne mereu", a declarat Daniel Georgescu, potrivit Fanatik.

Omul de afaceri a revitalizat echipa de handbal a lui Dinamo, care a câștigat ultimele trei campionate interne și, pe deasupra, a reușit recent o performanță deosebită: calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin.

Tsakiris și Lucescu, ultimele variante

Grecul Konstantinos Tsakiris și Mircea Lucescu sunt ultimele două nume despre care s-a scris că ar dori să cumpere clubul de la Negoiță.

Investitorul elen chiar a fost în România în urmă cu o lună și a purtat mai multe runde de negocieri cu Ionuț Negoiță (detalii, aici). 

Vezi și: Lucescu alături de Rednic la Dinamo, ce lovitură ar fi! Anunțul făcut azi: "Trebuie să ai argumente dacă vrei să scoți un leu de la el"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
141082276788178
Adi Luci Mitrea  •  02 Decembrie 2018, 10:23

Stati cuminți! Stie cineva cine este acest Daniel G?

255601551624794
Mircea Raicu  •  01 Decembrie 2018, 23:20
Postat de dogred10 pe 01 Decembrie 2018, 18:08

la handbal a facut performanta, suntem constanti in UCL an de an, dar ca o gluma asa, trebuie sa jucam mereu in 7 oameni meci de meci ca sa castigam la fotbal HAHAHAHAAHHAHAHAA prevad echipa cu cele mai multe cartonase rosii HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pare a fi un râs nervos . Foarte nervos ...

samertx
samertx  •  01 Decembrie 2018, 18:36
Postat de moshu_ultra.natzionalist pe 01 Decembrie 2018, 17:36

Crezi că Valah a mințit când zicea de Maricel că, în 1990,...?

Tu ce crezi? :))

Vezi toate comentariile (57)
Comentează