FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Vasile Miriuță a salvat-o pe Hermannstadt și și-a anunțat plecarea: „Merg să semnez cu noua echipă”

Vasile Miriuță // Sursă foto: Facebook Hermannstadt
Vasile Miriuță // Sursă foto: Facebook Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 10:53

Vasile Miriuță pleacă, oficial, de la Hermannstadt. Tehnicianul de 50 de ani a recunoscut azi că va semna cu Kisvarda, în Ungaria, la patru zile după ce Gazeta Sporturilor scria despre ofertă. 

Da, mă duc să semnez cu noua echipă”, a dezvăluit Vasile Miriuță în această dimineață, la matinalul de la TV Digi Sport.

Cel supranumit „Tati” va reveni în Ungaria, la Kisvarada, acolo unde va pregăti patru români, pe Gicu Grozav, Mihai Mincă, Cornel Ene și Sergiu Negruț.

Aseară, Miriuță a reușit să îi mențină pe sibieni în Liga 1, după 2-1 la general în barajul cu U Cluj. 

De-a lungul carierei, Miriuță a mai antrenat la Energie Cottbus U19, Engerie Cottbus II, Ceahlăul, CFR Cuj, Gyor, ASA Tg. Mureș, Enegerie Cottbus, Concordia Chiajna și Dinamo.

Vezi și: HERMANNSTADT - U CLUJ 0-1 // Iuliu Mureșan, mobilizare războinică în vestiar: „M-am luptat din 2003 cu U Cluj. Le-am zis jucătorilor să continue lupta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fibra
fibra  •  13 Iunie 2019, 15:16

Nu a salvat nimic .Când a venit nu erau pe loc de retrogradare sau baraj dar el"a reușit" să -i ducă. Un terchea-berchea, mațe fripte. .

traian_v
traian_v  •  13 Iunie 2019, 13:19
Postat de Flo Florase pe 13 Iunie 2019, 11:59

Deci echipa germana se numeste odata Energie, odata Engerie si Enegerie. Ce pot sa zic baietii astia de la Gazeta chiar isi dau interesul! Bv baieti, chiar va meritati salariul!!! Durerea in fund si indiferenta fata de locul de munca specifice bucurestenilor.

Da, are nume diferite, cred ca se incearca deturnarea palmaresului de la Cottbus ;)

adriann_
adriann_  •  13 Iunie 2019, 12:35

Astia de la gsp, ca in rest partea cu bucurestenii e tipica mandriei/prostiei de la Cluuuj :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează