FOTBAL  »  Superliga  »  

Vasile Turcu a plîns de două ori în 2009!

Articol de - Publicat vineri, 01 ianuarie 2010 00:00

gsp.ro iti propune o serie de interviuri scurte si un pic altfel . Pe pe 1 ianuarie 2010, aici poti citi care sînt oamenii de fotbal care si-ar dori să facă schimb pentru o zi cu Donald Trump, cu Roman Abramovici sau cu Benone Lazăr, cine l-ar fi invitat la masă pe Sean Connery şi cine l-ar fi invitat pe Cristiano Ronaldo.

Interviu cu finanţatorul lui Dinamo, Vasile Turcu


1. Care a fost cea mai mare bucurie a anului 2009?
 Pe plan sportiv am avut aproape numai umilinte si insatisfactii. In afaceri si in familie am avut momente de bucurie, dar nu pot sa trec peste nereusitele de la Dinamo. Poate singurul moment in care m-am bucurat a fost victoria cu Steaua, din Ghencea.
2. Care a fost cel mai surprinzãtor lucru care vi s-a întîmplat în 2009?
Surprinzator, in sensul negativ, mi s-a intamplat sa pierd titlul, sa termin pe locul 8, sa ies din Europa. Cea mai neasteptata a fost probabil pierderea titlului.
4. Cu ce mare vedetã din fotbalul mondial ati fi ciocnit un pahar de vin la ora 00.00?
In ciuda tuturor neintelegerilor de peste an, eu raman dinamovist si mi-as dori sa-i am alaturi pe "cainii" mei, din toate sporturile acestui club mare care este Dinamo si sa ciocnim un pahar de sampanie pentru un an 2010 mai bun si cu mult mai multe reusite.
5. Dacã Moş Crãciun ar fi în faþa dumneavoastrã, ce cadou l-aţi ruga sã vã aducã?
Sanatate pentru mine si pentru toti dinamovistii.
6. Dacă s-ar da timpul înapoi, ce eveniment din 2009 aţi vrea sa schimbati?
As fi vrut ca eu si colegii mei sa fi luat alte decizii dupa ce am pierdut campionatul. Sa avem mai multa grija si la investitii, contractele jucatorilor sunt mult prea mari pentru Romania si pentru pozitia in care am terminat acest an. Clar nu sunt pe masura rezultatelor sportive.
7. Care a fost cea mai mare dezamăgire din 2009?
Nici nu stiu pe care s-o aleg, din tot sirul asta de nereusite. Probabil ratarea titlului. Sa muncesti atat, sa conduci un campionat intreg si sa-ti vezi toate sperantele naruite... aici nu mai e vorba de ghinion ci de cum ai abordat partidele, cum te-ai mobilizat. Cred ca de multe ori eu si Cristi Borcea am avut mai multa determinare decat jucatorii.
8. Ce moment v-a fãcut să vă dea lacrimile în 2009?
Au fost doua, infrangerile cu Unirea si cu Brasovul. Nici nu am putut sa mai stau in tribuna pana la final cu Brasov. Am plecat in minutul 60, nu mai vedeam pe unde merg, nu-mi gaseam masina, am luat un taxi. M-am izolat in casa, nu-mi venea sa cred ca s-a intamplat asta.
9. Dacã aţi putea să faceti schimb pentru o zi cu un mare om de afaceri, cu cine aţi face-o si de ce?
Sa stiti ca, in ciuda crizei, am iesit pe plus la final de an, nu mult, dar am avut un an totusi bun in afaceri. Nu as vrea sa fac schimb cu nimeni, dar va pot spune pe cine apreciez: pe Ioan Niculae de la Astra, care este si asociatul meu la Patronate. Este un om de afaceri de mare exceptie, modest, iar afacerile ii merg foarte bine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  01 Ianuarie 2010, 13:14

Turcule, pregateste-ti batiste!! Vine un an greu pentru catei, o sa terminati pe 10!!!

 •  01 Ianuarie 2010, 13:14

La 12 noaptea aseară asta m-am întrebat: de câte ori o fi plâns Turcu în 2009 ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează