FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Vasile Turcu: "N'Doye trebuia dat afară după cîte a făcut! E nebun!"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2010 00:00

Fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu a dezvăluit la Contraatac, pe GSP TV, care au fost motivele regresului înregistrat de alb-roşii în cea de-a doua parte a returului şi insistă asupra efectului negativ pe care escapadele senegalezului Ousmane N'Doye l-au avut asupra grupului.

"Foarte multă lume a spus că Prunea va aduce prestaţii nefavorabile din partea arbitrilor. Mulţi centrali mi-au transmis că nu-l mai pot vedea pe bancă, înnebuneau cînd aflau că Prunea va fi acolo. I-a dat în primire la organele statului pe arbitri, cum să fie suportat de ei?. E un tip conflictual, el a făcut rău clubului, nu mie personal.

N'Doye e un nebun. Cînd mă duceam cu bani în vestiar mă cunoştea, după aceea dădea declaraţii că nu ştie cine sînt eu. L-aş fi dat afară imediat pentru cîte a făcut. Sper ca domnul Andone să rezolve problemele, dar nu cred că va reuşi pentru că N'Doye va fi mereu o verigă diferită faţă de ceilalţi.

După episodul de la Cluj nu e clar ce s-a întîmplat? Giovani Becali a încercat să-i calmeze, le-a zis să se culce, să nu părăsească lotul! Dacă băieţii ar fi fost sfătuiţi de impresari, nu plecau toţi?", a spus Turcu.

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (6)
teo_arad
teo_arad  •  15 Iunie 2010, 21:55

mie mi se pare ca tu esti nebun,la arad ai promis ca vi sa investesti,dar de fapt mai bine ca nu ai vent,acum la arad vin sa investesca niste rusi care vor sa ne duca acolo sus,nu numai in cupele europene ci chiar pe podium si acolo unde nu ati fost voi,adica in liga campionilor:D

dinamorlando
dinamorlando  •  08 Iunie 2010, 23:05

Iar tu mai pananarama mica si neagra?!Faci ce faci si iar te bagi in seama folosind-u-te de numele lui Dinamo!Nu mai bagi clubul in faliment???Du-te repede la Arges,i-ai si pe ciobani cu tine si poate o luati pe urmele lui Penescu toti.

aldo_m
aldo_m  •  08 Iunie 2010, 17:54

ce sa-i faci romul tot rom ramane pe unde merge parca zicea ca nu mai are treaba cu dinamo acest scandalgiu ce sa-i faci e un ROM mic si prost

Vezi toate comentariile (6)
Comentează