FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Verdict al unui dinamovist: "Campionatul se va amâna"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 15:01

Mijlocaşul lui Dinamo Dan Nistor e de părere că startul Ligii 1 va fi amânat cu o săptămână, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din România. 

"Ţinând cont de ce este afară şi dacă va mai continua vremea asta, cu ninsoare, cred că reluarea campionatului se va amâna cu o săptămână. Dar să sperăm că vremea se va îmbunătăţi şi totul va fi normal.

De mâine ne vom antrena la Săftica prin zăpadă, dar nu avem ce face, asta este vremea. E meseria noastră, că plouă, că ninge, că e soare sau furtună, trebuie să ieşim la antrenament.

Mergem apoi în Spania, am înţeles că acolo e vreme frumoasă, cu 15-20 de grade. Nu se compară cu temperaturile de aici. Să sperăm că ne vom întoarce cu bine din acest cantonament şi nu va fi nimeni accidentat", a spus Nistor.

Nistor, care se numără printre căpitanii lui Dinamo, crede că actuala poziţie a "câinilor" din clasament este dezonorantă şi speră că echipa va câştiga maximum de puncte din ultimele cinci meciuri din sezonul regulat.

"În campionat suntem pe locul cinci, un loc urât pentru noi. Sperăm ca în ultimele cinci etape rămase din sezonul regulat să facem jocuri bune şi să câştigăm maximum de puncte. Apoi în play-off vom vedea ce se va întâmpla", a spus Nistor la TV Digi Sport. 

"E problema lui ce a făcut, eu nu am ce să îi reproşez, nici nu îl cunosc de foarte mult timp. Sper să joace la Steaua, că de aia a mers acolo. Vom vedea. Am auzit că a promis că va da primul gol cu Dinamo, dar pentru asta trebuie mai întâi să joace la Steaua.

Eu nu am de ce să mă tem de el, jucăm posturi diferite şi nu cred că o să ne întâlnim des pe teren. Din ce am văzut, Steaua evoluează cu un singur vârf, iar vârful va fi Alibec. Aşa cred eu" Dan Nistor, despre transferul lui Gnohere la Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
965157786852203
Catalin Arhire  •  09 Ianuarie 2017, 17:38

" ...startul Ligii 1 va fi devansat cu o săptămână ... " Auzi nenea redactor/editor , daca a ajuns Nistor sa se exprime mai bine ca voi ... *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thedronius
thedronius  •  09 Ianuarie 2017, 16:05
Postat de Marius Bazu pe 09 Ianuarie 2017, 15:23

Stimate redactor al gsp (vad ca numele nu ti-l dai), ”devansat” inseamna ”adus mai in fata”. Vine de la frantuzescul ”devant” (adica pe romaneste ”inainte”). Ce vrei tu sa spui este ca se va DECALA campionatul. Pentru un redactor mi se pare grav! Ar trebui ca redactorul sef sa te trimita un pic la scoala, sa termini clasa a cincea!

Pai si daca redactorul sef e inca la grupa prescolara, e la stadiul de liniute si bastonase, degeaba il trimite pe ala la gimnaziu. *** Nu cred ca mai e cazul sa precizez cine se scalda de regula in mocirla... aia sa va manance, ca va place.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Ianuarie 2017, 15:24

n-a jucat Dinamo foarte bine pana acum dar daca mai aveam alea 6-8 puncte furate de arbitrii alta era situatia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează