FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Verdictul medicului după accidentarea lui Elvir Koljic! Când ar putea reveni bosniacul pe teren + detalii despre operație

Momentul accidentării lui Elvir Koljic +23   FOTO
Momentul accidentării lui Elvir Koljic

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 10:52 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 12:30

Elvir Koljic (25 de ani), atacantul Universității Craiova și unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1, a suferit o accidentare gravă în meciul cu Poli Iași (1-0): fractură de diafiză peronieră dreapta cu deplasare, însă medicul ortoped Ionuț Codorean spune că în 4 luni bosniacul ar putea reveni pe teren.

Sorin Cârțu, nervos după accidentarea horror a lui Koljic: „A vrut să marcheze teritoriul, să arate cine e jupânul! Am văzut golănii d-astea!”

„Am văzut radiografiile care au fost publicate. Este o fractură destul de gravă, în acest tip de fractură nu doar se fracturează osul, ci se și rup niște ligamente la nivelul gleznei. Ligamentele cu care e prins peroneul de tipie sunt rupte 100% și s-ar putea să fie rupte și ligamentele din interiorul gleznei. Trebuie operat, trebuie pusă o placă cu șuruburi la nivelul peroneului. Operația durează în jur de o oră.

Este o fractură gravă, care trebuie operată, dar cu pronostic foarte bun. Să nu ne facem griji că nu va mai juca. O să dureze probabil între 3 și 4 luni înainte să mai joace. Spun asta din experiența multor sportivi pe care i-am operat după acest tip de fractură. Dacă o să se gândească la mine și mă va suna, bineînțeles că îl voi opera”, a declarat Ionuț Codorean, medic ortoped, într-o intervenție la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

În momentul ăsta, în România există cea mai bună aparatură, de cel mai înalt nivel, așa că nu e nevoie pentru nicio accidentare să mergi în străinătate și să te operezi - Ionuț Codorean, medic ortoped 

El a încercat să lovească mingea, e un fel de torsiune la nivelul gleznei. I-a prins piciorul pe pământ, el nu a vrut, nu a fost o intrare criminală. E vorba numai de ghinion, s-a răsucit prost glezna - Ionuț Codorean, medic ortoped, despre intrarea lui Ovidiu Mihalacche la Elvir Koljic

+19 FOTO

VIDEO  Cristiano Bergodi: "Accidentarea gravă a lui Koljici ne-a omorât! Am pierdut cel mai bun atacant din România"

Alte știri despre accidentarea lui Elvir Koljic:

Mihalache, omul care l-a accidentat pe Koljic, e devastat: „Din asta trăia, i-am luat pâinea. M-am uitat de zeci de ori la reluări”

Cristiano Bergodi e cu moralul la pământ! Accidentarea lui Koljic schimbă toate calculele: „Toți erau deprimați în vestiar”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează