FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste bună pentru Dinamo! Florin Bratu are de azi un nou candidat la un loc în echipa de start

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 15:23

Atacantul Adam Nemec a jucat 90 de minute în ultimul amical al Slovaciei, 3-2 cu Thailanda, și revine în primul "11" al "câinilor" după 5 săptămâni de absenţă.

Florin Bratu va avea, de astăzi, un nou candidat la un loc în echipa de start a "câinilor". Adam Nemec se întoarce de peste mări şi ţări, din Thailanda, şi este gata să joace iarăși în tricoul alb-roşu. Atacantul de 32 de ani şi-a respectat cuvântul dat în momentul în care a plecat în cantonamentul reprezentativei Slovaciei pentru cele două amicale din Asia.

"Stau în primul meci, joc doar în al doilea", a spus Adam la plecare şi aşa a fost. Nemec a evoluat doar în finala King's Cup, în victoria 3-2 în dauna Thailandei. Mai mult, a fost integralist.

Ceea ce înseamnă că este apt de joc şi pentru Dinamo. Vârful aflat în ultimele trei luni de contract cu "câinii" poate juca în primul "11" începând de la proxima partidă de campionat, cu Juventus Colentina, de vineri.

A rezistat în Thailanda după ce ultimul meci oficial îl jucase pe 18 februarie, Derby de România, unde a suferit o ruptură musculară. Nemec n-a mai evoluat în ultimele săptămâni în afara acestui amical asiatic. Fotbalistul a avut şi două ocazii mari în timpul partidei, au notat jurnaliştii locali, însă nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Adam a apucat să se antreneze doar câteva zile sub comanda lui Florin Bratu. Dinamo a schimbat antrenorul după ce echipa a ratat play-off-ul, ceea ce nu se poate spune că-i displace atacantului slovac. Toamna trecută, Nemec a avut o dispută verbală cu "ex"-ul "câinilor", Vasile Miriuţă, fotbalistul având chiar o atitudine sfidătoare la adresa tehnicianului.

Cu toate că nu era încântat de relaţia cu jucătorul de 32 de ani, Miriuţă n-a avut ce face şi l-a folosit pe cel mai experimentat atacant din lotul roş-albilor.  Nemec va pleca la vară fie înapoi, în Slovacia, la Zilina, fie spre o destinaţie-surpriză

6 goluri  şi 4 pase decisive a strâns Nemec în 27 de meciuri pentru Dinamo

9 goluri în 29 de selecţii are la prima reprezentativă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  27 Martie 2018, 16:53

dupa mintea ta de gazetar ofilit c esti , nemec obligatoriu trebuie titularizat din start iar popa si moldoveanu la baie cu ei !!!

fangigi
fangigi  •  27 Martie 2018, 16:36

Un candidat mai bun ar fi un jucator de la tineret, nu pensionarul asta!

dora
dora  •  27 Martie 2018, 15:59

La Dinamo s-a dat accidentat...si ramanea accidentat pana la finalul sezonului daca nu venea convocarea la nationala Slovaciei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează