FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, LUNI. 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Veste bună pentru Rednic înainte de meciul cu Astra » Un jucător de bază revine în echipa "câinilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 18:51

Dinamo și Astra se vor duela luni, de la ora 20:30, într-un meci care poate decide campioana Ligii 1, dacă giurgiuvenii obțin măcar un punct.

Înainte meciului de luni, antrenorul Mircea Rednic a primit o veste bună. Dintre jucătorii care au probleme medicale în lotul "câinilor", căpitanul Paul Anton poate fi refăcut până luni, astfel încât să joace contra Astrei, la Giurgiu.

Fotbalistul va începe antrenamentele alături de coechipieri, să vadă dacă rezistă fără să riște o recidivă. În schimb, Steliano Filip și Eric Bicfalvi rămân indisponibili.

Echipa probabilă a lui Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Marc, Puljici, Olteanu - Mevlja, Anton - Bartalsstovu, Palici, Batin - Gnohere

Meciul Astra  - Dinamo se va juca luni, 2 mai, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Aprilie 2016, 19:14

nu conteaza,dinamo va juca meciul de la giurgiu in functie de rezultatul de duminica dintre steaua si pandurii,dar asa e cand nu pui meciurile la aceeasi ora in ultimele etape !daca pandurii pierde,fiti siguri ca dinamo da meciul astrei cu un egal,daca pandurii face egal sau bate ,dinamo va juca fotbal la giurgiu si astra va da meciul atunci :))) ea fiind campioana !!!

zidane92
zidane92  •  29 Aprilie 2016, 10:55

Daca Pandurii joaca corect si bate FSB , Noi dupa victoria de luni cu Astra ne acontam locul 3 si venim la un punct de FSB inainte de ultima etapa cand putem chiar castiga locul 2 daca ASA nu se dezintegreaza pana la meciul cu FSB! Atentie mare duminica , GB aka patronul puscarias a asezat deja terenul si i-a dat lui edy sperante de a veni la FSB ca sa tranteasca meciul duminica si sa le faca un cadou frumos : locul 2!

1745flo
1745flo  •  28 Aprilie 2016, 22:47
Postat de 1745flo pe 28 Aprilie 2016, 22:46

Macar sa smulgem un egal, ar fi foarte bun!:)))

Cu un punct la Astra, locul trei e asigurat!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează