FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Altă veste teribilă pentru Gaz Metan: risc major ca ardelenii să fie penalizați cu 6 puncte!

Problemele de la Mediaș par interminabile / Sursă foto: Facebook@ Gaz Metan
Problemele de la Mediaș par interminabile / Sursă foto: Facebook@ Gaz Metan

Articol de - Publicat marti, 15 februarie 2022 16:32 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 16:46

Procesul care va decide dacă Gaz Metan reintră în insolvență a fost amânat până pe 15 martie 2022. Dacă ar fi intrat astăzi în insolvență, Gazul ar fi scăpat de datoriile către foștii angajați, lucru care nu s-a întâmplat. 

Din informațiile obținute de GSP.ro, pe 23 februarie va avea loc procesul cu privire la datoriile către Mihai Teja și doi dintre asistenții săi. Dacă nu le plătesc acestora 70.000 de euro, medieșenii vor fi depunctați cu alte șase puncte. Ardelenii au ispășit deja o penalizare de două puncte. 

„Vreau să vă spun că și atunci când am semnat eu, în februarie, era o situație critică. Poate nu era atât de mediatizat când eram eu acolo, dar a fost o perioadă foarte grea”, a transmis Teja, fost antrenor al lui Gaz Metan, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Și-a reziliat contractul cu Gaz Metan și explică public decizia luată: „Asta a durut cel mai mult”
GAZ METAN MEDIAȘ
Și-a reziliat contractul cu Gaz Metan și explică public decizia luată: „Asta a durut cel mai mult”

Gaz Metan retrogradează direct, apoi se desființează

Criza deja existentă la Gaz Metan a devenit una fără cale de rezolvare. Jucătorii au încercat să-i determine pe decidenții din club să-i elibereze, fiindcă era ultima zi din mercato, și i-au presat la ultima lor șansă de a-și mai putea găsi alte echipe.

Situația de la Mediaș e fără precedent. Luni, cei mai buni jucători (Gabriel Moura, Vlad Morar, Vâlceanu, Matricardi, Horj, Dobrescu, Francisco Junior, Mihai Lixandru, Ioan Filip, Grădinaru, Irobiso) ai trupei lui Ilie Poenaru și-au reziliat contractele, din cauza restanțelor.

Sunt aici, deocamdată. Am fost la o discuție cu cei din conducere, am analizat situația și urmează ca mâine sau poimâine să decid ce voi face. Mi-au plecat nouă titulari. Pot veni doar jucători liberi de contract, dar nu se pune problema, pentru că nu s-au deblocat transferurile. E foarte greu să mai rămân. Nu mai am ce să fac, nu mai am jucători, e greu să duci competiția așa.

- Ilie Poenaru, antrenor Gaz Metan Mediaș

VIDEO VAR în Liga 1? Bogdan Andone: „Va fi și mai mare scandalul!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Și-a reziliat contractul cu Gaz Metan și explică public decizia luată: „Asta a durut cel mai mult”

Cornel Dinu acuză: „Am informații că au dispărut 3,5 milioane de euro. Probabil e premeditat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  16 Februarie 2022, 13:34
Postat de sergihne90 pe 15 Februarie 2022, 20:46

nu sa aprobat nimic bula.

Ba da, s-a aprobat. Nu ibstantaneu, că și la ei a fost o amâmare, dar totuși s-a aprobat; Dinamo e deja în insolvență. De ce n-au cerut mai devreme medieșenii insolvența?

476995182506736
Nelu Feier  •  15 Februarie 2022, 22:25

Penalizati pe Gaz Metan Medias pana salvati pe Dinamo. Daca nu merge asa mariti nr.de echipe. Ce rusine! Lasati-i dracu pe dinamo sa retrogradeze,care e problema ? Mare paguba ca retrogradeaza dinamo.

catalynn
catalynn  •  15 Februarie 2022, 21:16
Postat de cirus11 pe 15 Februarie 2022, 18:14

Ba da, FRF ar trebui sa se preocupe ca echipele si palmaresul sa nu dispara, sa continue la nivel super redus dar sa continue.

Palmaresul nu dispare, Brandul, palmaresul și totul rămân in sertar la proprietar și se poate relua activitatea când auspiciile se vor schimba. FRF nu are resurse pt ce vrei tu. Dacă TransGaz, Romgaz și Primăria Mediaș nu au reușit, tu vrei sa ii salveze FRF!? Dacă vor sa continue, o pot face bine merci la nivel de copii si juniori, iar echipa de seniori in județean sau L3 unde costurile sunt mici.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează