FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Cornel Dinu acuză: „Am informații că au dispărut 3,5 milioane de euro. Probabil e premeditat”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 07:36 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 09:07

Cornel Dinu a comentat situația extrem de complicată de la Gaz Metan, club care are de suferit din cauza datoriilor către jucători, dar și către stat.

  • Dinamo – Gaz Metan se joacă vineri, de la 19:55. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV Telekom Sport

Luni, cei mai buni jucători (Gabriel Moura, Vlad Morar, Vâlceanu, Matricardi, Horj, Dobrescu, Francisco Junior, Mihai Lixandru, Ioan Filip, Grădinaru, Irobiso) ai trupei lui Ilie Poenaru și-au reziliat contractele, din cauza restanțelor.

Retrogradează direct, apoi se desființează! Bătălia din play-out, zguduită: cei mai buni jucători au plecat
DEZASTRU
Retrogradează direct, apoi se desființează! Bătălia din play-out, zguduită: cei mai buni jucători au plecat

Cornel Dinu: „De la Gaz Metan au dispărut 3,5 milioane de euro”

„Procurorul” a vorbit despre clubul din Mediaș și spune că, din informațiile sale, de la Gaz Metan au dispărut 3,5 milioane de euro.

„Am fel de fel de informații pentru că am o anumită simpatie faţă de Gaz Metan. Am o melancolie...Gaz Metan are un lot bun, cu care ar trebui să se salveze. Am mulţi prieteni. Când vreau să aflu ceva, mă interesează din punct de vedere fotbalistic, mă apropii de adevăr. 

S-au petrecut nişte lucruri neverosimile acolo. Au dispărut vreo 3 milioane şi jumătate de euro.  Lucrurile nu sunt în regulă. Nu se poate să ajungi în halul ăsta având nişte sponsori puternici. Probabil este şi o premeditare. Nu-şi merită locul”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Gaz Metan, finanțare de la stat, datorii la stat

Gaz Metan aștepta salvarea de la Romgaz, o societate de stat, în condițiile în care clubul înregistrează datorii către stat și e ilegal să fie finanțat de la bugetul public.  Acesta e motivul pentru care ajutorul a fost blocat, măcar pentru moment. Pe 15 februarie va avea loc un termen în care creditorii cer ca societatea să revină în insolvență, pentru că nu ar fi depășit reorganizarea în mod legal. 

Clubul are procese și cu fotbaliști care au rupt de curând contractele și au deschis procese la FIFA.  Primarul Gheorghe Roman a scris în comunicatul pe care l-a publicat recent că Gaz Metan înregistrează datorii de peste trei milioane de euro.  „E o situație delicată, ne vom întâlni pe 11 februarie pentru a analiza documentele financiare primite”, a mai spus edilul. El s-a referit la datoriile foarte mari atunci când a luat în calcul falimentul societății.

VIDEO Cluburile finanțate de stat ar trebui lăsate să joace în Liga 1?

Citește și: 

Dinamoviștii trimit un mesaj de susținere pentru medieșeni: „Noi vedem rivalitatea altfel. Ne dorim ca meciul cu Gaz Metan să se joace pe teren”

Dinamo vrea să profite de situația de la Gaz Metan: are pe listă 4 jucători » Și Rapid a intrat pe fir

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  15 Februarie 2022, 21:15

Bine ca la Dinamo s-au furat cu zecile,dar n-au primit 1 punct penalizare! Bine ca si anul asta sunt scapati de retrogradare si de baraj! Eu zic sa mai retrogradati vreo 3 echipe,sa fiti siguri,ca mai sunt unii care spera ca Dinamo va retrograda sau juca baraj anul asta! Au grija comisiile sa va spuna cum s-a terminat campionatul,stati linistiti!

sergihne90
sergihne90  •  15 Februarie 2022, 13:33
Postat de Mihai Buzea pe 15 Februarie 2022, 13:23

Totul facut de *** gen burleanu!!! Totul facut sa fie salvata rusinea ROMANIEI LA FOTBAL!!! DINAMO!!!!!

bzea esti prostalau mare.

514091889218839
Mihai Buzea  •  15 Februarie 2022, 13:23

Totul facut de *** gen burleanu!!! Totul facut sa fie salvata rusinea ROMANIEI LA FOTBAL!!! DINAMO!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează