FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Veşti bune din Giuleşti » Dan Alexa susţine că jucătorii vor semna contractele în aceste zile

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2016 15:27

Tehnicianul Rapidului a declarat că jucătorii care vor să rămână la gruparea alb-vişinie trebuie să semneze contractele azi sau mâine, dar este încrezător că fotbaliştii importanţi vor rămâne la echipă.

"Astăzi vom relua antrenamentele în Giuleşti. Jucătorii vor semna contractele zilele acestea. Pentru Rapid, important este să începem acest campionat. Performanţele sunt lăsate puţin la o parte şi este normal, atât timp cât nu am reuşit să facem achiziiţii şi nu ne-am putut antrena, dar important este să începem, să facem totul pentru ca Rapid să continue în prima Ligă.

Azi se va negocia cu jucătorii, mâine trebuie semnate neapărat contractele. Cine vrea să semneze trebuie să o facă mâine. Sper să ţinem jucătorii importanţi, sper să îl conving pe Vlad Morar să rămână, pentru că, în mare, cu ceilalţi ne-am înţeles.", a spus Dan Alexa pentru Dolce Sport.

Dosarul privind falimentul Rapidului va fi judecat pe data de 20 iulie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
alegzander19
alegzander19  •  18 Iulie 2016, 20:49

Pana cand nu se respinge/suspenda hotarare de faliment Rapid NU poate semna nici un contract .. asa zice Legea si nu se poate ocoli in acest caz. Apropo in acest moment Rapid nu are decat un SINGUR angajat, un director sportiv, ATAT. Restul contractelor care le mentioneaza lume NU sunt legale sau valabile. Daca/cand se anuleaza hotarare de faliment se pot face contracte, atentie toate fiind obligatoriu sa aibe data DUPA decizia instantei.

1425838917717550
John Milne  •  18 Iulie 2016, 18:04
Postat de zecs93 pe 18 Iulie 2016, 16:57

Se pare ca salvarea Rapidului sta in dumitru Dragomir care va cumpara de la valeri moraru actiunile si va achita cei 2 milioane de euro ca sa salveze Rapidu, alaturi de suporteri rapidisti care au strans in conturi 800 de mii pana acum privind pagina oficiala plus cu ce vine si dragomir se pare ca Rapid nu va muri, doamne ajuta, acuma sa inteleaga ca oricine, chiar si dragomir daca vine cu banii e binevenit la ei pentru a nu disparea o echipa de traditie si cu suporteri asa cum e rapid giulesti !!! Succes !!!

*** . De Elhamed ce mai spui ? :))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  18 Iulie 2016, 18:02

Falimentarii si insolventii nu au ce cauta in Liga 1 . Treblinka asteapta cu nerabdare.................

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close