FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI IASI

POLI IAȘI. Vești bune pentru jucătorii lui Daniel Pancu! Anunțul făcut de Mihai Chirica: „Le-am virat banii de salarii”

POLI IAȘI. Vești bune pentru jucătorii lui Daniel Pancu!
POLI IAȘI. Vești bune pentru jucătorii lui Daniel Pancu!

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 16:49 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 17:22

Primarul Iașiului, Mihai Chirica (49 de ani), a confirmat pentru GSP.ro că Primăria și Consiliul Local au pus la dispoziția conducerii clubului Poli Iași prima tranșă din banii promiși, cifrată la 1,12 milioane de lei. Restul, în zilele care urmează.

Jucătorii și antrenorii lui Poli Iași pot răsufla ușurați. După jumătate de sezon „pe burta goală", cum s-a exprimat la un moment dat antrenorul Daniel Pancu, au apărut și banii de salarii. Primarul Mihai Chirica a confirmat azi, pentru GSP.RO, virarea a 1,12 milioane de lei în contul clubului: "Asta e prima tranșă. După ce ne aduc o justificare a cheltuielilor pe care le au planificate cu această sumă o să le punem în cont și restul de bani, până la 1,8 milioane de lei".

Primarul Mihai Chirica a confirmat azi, pentru GSP.RO, virarea a 1,12 milioane de lei în contul clubului: „Asta e prima tranșă. După ce ne aduc o justificare a cheltuielilor pe care le au planificate cu această sumă o să le punem în cont și restul de bani, până la 1,8 milioane de lei”

Mihai Chirica: „Noul stadion e în faza de proiect”

Și încă o veste bună. Edilul Iașiului a asigurat că "injecții" asemănătoare vor fi și în 2021. „Până vom readuce spectatorii în tribune vom sprijini clubul în continuare, eu așa zic. Sper să găsesc înțelegere și la Consiliul Local. Mi-aș dori ca Poli să se ridice în 2021 la nivelul pretențiilor unui oraș de talia Iașiului. 

Clubul suferă de un sindrom al inferiorității. Aș vrea ca mentalitatea să fie una gen «ne putem bate cu oricine». Noul stadion e în faza de proiect. Acum studiem ghidurile de finanțare și după ce se așază și noul guvern vom merge la discuții”, a declarat Mihai Chirica.

VIDEO. Flavius Stoican: „La Iași m-am milogit de conducere să monteze aspersoare”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Primarul Iașiului comentează scandalul de la Dinamo: „Noi am trecut printr-o experiență asemănătoare. A fost recomandarea lui Nicolae Badea”

FCSB, un nou titlu după 6 ani? » 26 de „motive” de speranță pentru băieții lui Gigi Becali

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (2)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  24 Decembrie 2020, 09:30

Hai cu stadionul ala odataaaaaaaaaaaaaaaaa !!

viforul
viforul  •  23 Decembrie 2020, 17:29

Ce bine ar fi primare sa nu mai minți. Nu știu de “banii băieților” cum zic unii. Ma refer la stadion. Pai in faza de proiect, (Chiar și finalizat) e de acum 10 ani. Apoi nu știai unde să-l amplasezi, pe urma s-a schimbat modelul (de la arabi la coroane regale), și așa mai departe. Acum aștepți sa se decidă noul guvern. Mâine ce o sa mai aștepți? Poate o licitație, poate noi alegeri. Nu-i așa? Tu crezi ca un oraș de sute de mii de locuitori poate fi prostit de unul ca tine? Te supraestimeze sau ii subestimezi pe toti ceilalți. Nu faci decât sa vorbești aiurea, sa minți încontinuu ca să-ți poți atinge scopurile. Pai nu e lumina la stadionul vechi, e un gazon ca prin parcuri primăvara cand se topește zăpada, și tu vrei sa faci un stadion? Care nici măcar nu e din banii tai? Hahahahahaha, ești pur și simplu ridicol.........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează