FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veşti rele pentru Steaua cu o zi înaintea săptămînii decisive » Ce spune Lubos Michel despre cazul roş-albaştrilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 23 iunie 2013 13:31

Steaua intră mîine în săptămîna decisivă în aflarea deciziei de la UEFA. Arbitrul care a condus la centru meciul de tristă amintire Middlesbrough-Steaua (2-4), Lubos Michel, nu vede cu ochi buni cazul echipei din Ghencea.

Fost membru în Parlamentul Slovaciei, dar şi membru în departamentul juridic şi cunoscător al legislaţiei FIFA şi UEFA, fostul arbitru slovac nu dă un verdict însă face nişte precizări importante.

"E un caz sensibil. Nu vreau să fac comentarii, pentru că UEFA are o Comisie de Disciplină care mereu încearcă să acţioneze împotriva oricărei forme de mită sau comportament nesportiv. Înaintea cercetărilor, nu vreau să fac comentarii, pentru că nu e drept.

Cred că, acum un an, UEFA şi FIFA au luat o decizie conform căreia un astfel de suport nu este corect şi chiar ilegal. Ei socotesc premierea altor echipe drept comportament nesportiv", a declarat Lubos Michel pentru Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (161)
andreicagogu
andreicagogu  •  24 Iunie 2013, 23:58

pentru ce sa comentez, in conditiile in care am credinta ca in intimitatea lor, toti cei care au scris ca steaua va fi judecata pentru coruptie, nu cred asa ceva; aveti dreptul, e doar democratie, sa ma faceti cu ou si cuotet pentru aceasta opinie, dar nu am vazut atata rautate, de multavreme; realizez in acelasi timp ca oamenii cu judecata si curatenie sufleteasca sunt alaturi de noi si ne vor sprijini; daca becali ramane patron asa cum a declarat , atunci de unde mama dracului, nenorocitilor, ati tras voi concluzia ca steaua se va desfinta din cauza banilor; indiferent de decizia forurilor, am sa va blestem pentru rautatea voastra si am sa va doresc tot raul din lume.

hofer
hofer  •  23 Iunie 2013, 21:50
Postat de schnel pe 23 Iunie 2013, 21:35

Lubos e anti-Roman. Oricum zice ca e exclusa.

Este UNGUR !

schnel
schnel  •  23 Iunie 2013, 21:35

Lubos e anti-Roman. Oricum zice ca e exclusa.

Vezi toate comentariile (161)
Comentează