FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - CFR CLUJ 0-3

Vezi ce s-a întîmplat în meciul UTA - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2008 00:00

Încercarea lui Gigi Becali de a motiva jucătorii de la UTA în meciul contra celor de la CFR Cluj din cadrul etapei 30 a sezonului 2008/2009 al Ligii I nu a dat roade. Chiar dacă patronul Stelei le-a promis o primă consistentă în cazul unui rezultat pozitiv în faţa celor de la CFR aceştia au cedat cu 0-3 pe teren propriu.

Clujenii au început în forţă partida, obţinînd un penalty în minutul 5, după o intervenţie neglijentă a lui Marincău asupra lui Semedo. Căpitanul Cadu a execut perfect lovitura de pedeapsă şi CFR-ul se apropia de cele trei puncte.

Elevii lui Ioan Andone au dominat prima repriză şi au reuşit chiar să se distanţeze pe tabelă cu ajutorul reuşitei lui Dubarbier, argentinianul driblînd şi portarul advers. UTA a părut să fie mai determinată la ieşirea de la cabine, dar tot "vişinii" au înscris în minutul 65, ducînd scorul la 3-0 după reuşita lui Fabbiani.

Iata dialogul surprins de procurori prin care Gigi ii cerea lui Lacatus sa rezolve meciul:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  19 Decembrie 2008, 15:18

Sunt dezamagit total dezamagit de tot ce sa intamplat nu-mi vine sa cred pur si simplu, citesc si imi dau lacrimiile de durere,ca steaua cea mai galonata echipa din Romania a ajuns sa apeleze la astfel de practici.Iubesc fotbalu iubesc Steaua dar acum imi vine sa intru in pamant de rusine pentru ce au facut ei....sunt profund afectat chiar daca sunt un simplu suporter...rusine

 •  19 Decembrie 2008, 15:14

Mare antrenor Lacatus asta!E un strateg de geniu.Acum se vede cum a ajuns pe locul doi cu Steaua.De luni de zile scriu impotriva lui caci se vedea fragilitatea Stelei cu el pe banca.Abia astept sa-l vad la alta echipa sa vedeti ce dezastru va fi acolo.Becali l-a rechemat caci e ascultator si stie sa faca blaturi, cu Dorinel probabil nu i-a mers.Timpul va arata valoarea lor.

 •  19 Decembrie 2008, 13:48

...mah tu nush pe ce lume traiesti dar suporterii UT-ei nu tin cu o alta echipa decat cu UTA...si nu conteaza ca cine ia titlul suporterii canta pt UTA nu pt cfr sau stelutza...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează