FOTBAL  »  Superliga  »  AZI, PE GSP.RO, AI STATISTICA DERBY-ULUI

Vezi statistica vedetelor meciului Steaua - CFR Cluj 3-1

Articol de - Publicat marti, 04 martie 2008 00:00

Iată cifrele celor doi jucători care au strălucit în partida de duminică seara:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
 •  04 Martie 2008, 16:55

vorbiti voi oameni buni`, dar cfr va ramane lider pana la final. degeaba va tot contrati, certati, ofticati atat, nu are cum pierde campionatul. veti vedea!

 •  04 Martie 2008, 16:38

cum plm pueti sa spuneti k dayro nu a avut niciun dribling k a umulit cheliosu...ia bagat-o printre craci..si foarfeca...si multe altele....sa nu mai zic de mendoza si golanski k au facut ravagii pe partea dreapta....dorsin......la alergat caini cu el sau la popice(sai ia si pe muresan si andone cu el);)

 •  04 Martie 2008, 16:02

Pana in prezent CFR is zero barat la capitolul performante...prima echipa romaneasca...care a luat bataie de la o ech cipriota...deci ce...champions league...ce vrajeala vor ei...n-au treaba...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează