FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Croatul încă îndrăgostit de România, chiar dacă a părăsit țara noastră de câțiva ani: „Mi-a fost ușor să mă adaptez. Este viață bună, așa cum am văzut și în Croația, și în Belgia”

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 09:38 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 10:07

Fostul căpitan croat al lui Dinamo, Ante Puljic, 36 de ani, a părăsit „haita” în 2022, dar a mărturisit că s-a simțit foarte bine în România, în București

Ante Puljic a fost unul dintre căpitanii croați ai „câinilor”. De fapt, al 3-lea, după prietenii săi Aliosha Vojnovic și Antun Palic. Ante Puljic a purtat banderola de căpitan a lui Dinamo, după ce a jucat în două perioade distincte în tricoul alb-roșu.

A dat de pământ cu perla lui Hagi după înfrângerea cu FC Voluntari: „E o glumă de fotbalist!”
FC VOLUNTARI - FARUL 4-2
A dat de pământ cu perla lui Hagi după înfrângerea cu FC Voluntari: „E o glumă de fotbalist!”

În primul său mandat, a marcat un gol esențial într-un Derby de România, contra lui FCSB, în manșa secundă a semifinalei Cupei, scor 2-2 (a doua reușită a „câinilor” fiind a lui Patrick Ekeng), calificând „haita” în finala competiției.

+3 FOTO

91de meciuri a adunat Puljic pentru Dinamo, având 4 goluri și un assist

A bifat ultima victoria a lui Dinamo în Derby de România în campionat: acum 3 ani și 9 luni

Croatul a evoluat în tricoul „câinilor” între 2015 și 2016 și din 2019 în 2021. După ce s-a transferat de la Dinamo a evoluat vreme de doi ani în Israel pentru Bnei Sakhnin, de care s-a despărțit vara trecută. De atunci a preferat să-și petreacă timpul alături de familie, va decide în iarnă dacă își va mai continua cariera fotbalistică. A evoluat în țara natală, apoi în Belgia, Rusia, Arabia Saudită, România și Israel.

Într-o intervenție pentru GSP.ro cu ocazia Derby-ului de România, dintre Dinamo și FCSB, în care a mărturisit că va avea emoții pentru „câini”, sperând ca aceștia să se impună diseară cu scorul de 2-1 - același al ultimei victorii a lui Dinamo cu FCSB în campionat, în februarie 2020, cu Puljic integralist și căpitan al roș-albilor -, Ante a povestit ce sentimente mai are pentru România.

Viața lui Ante Puljic în România: „Viață bună, așa cum am văzut în Croația și în Belgia”

„Mie mi-a plăcut mult în România. Este o țară balcanică. Mi-a fost ușor să mă adaptez. Mi-a plăcut de români și de faptul că le place să stea la cafea, să discute, să povestească. La cafea se leagă relațiile, se fac prieteniile, mi-a plăcut modul de a se relaxa al românilor. Chiar dacă nu sunt cei mai bogați oameni din lume, știu să trăiască viața! În România, în București, că acolo am trăit, este viață bună, așa cum am văzut și în Croația, și în Belgia, de exemplu”, a reacționat Puljic pentru GSP.ro.

Au fost momente grele pe timpul pandemiei, la început, când era multă confuzie. Am trăit o perioadă fără familie, în România, mi-a fost greu. Am avut și momente foarte frumoase, și mai urâte, când am fost neplătit sau dus cu vorba în privința banilor, acum totul a rămas în urmă. Important e că am rămas cu momente frumoase, după atâția ani
Ante Puljic

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cristi Borcea înainte de Dinamo - FCSB: „Acum suntem vai de mama noastră!” » Cum crede că se pot salva „câinii”

EXCLUSIV Ultimul căpitan al lui Dinamo victorios contra FCSB: „Eu aș zice acest scor, nu contează poziția din clasament”. De ce l-a refuzat pe Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează