FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASA TÎRGU MUREŞ

Vicecampioana României a anunţat pe ce se bazează pentru deblocarea conturilor: "Intrăm în reorganizare"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iulie 2015 18:37

Claudiu Maior, viceprimarul orașului Tîrgu Mureș şi oficial ASA, a anunţat care e planul de reorganizare a echipei.

"Nu vreau să comentez anumite acuzaţii care au fost aduse consilierilor primăriei, pentru că e un dosar pe rol. Conturile nu sînt blocate. Acum doar ne-au pus sechestru pe ele. Banii care au venit de la Ligă pe drepturile TV sînt sub sechestru. Clubul poate funcţiona mai departe", a spus Maior la Digisport.

150.000 €a primit ASA în schimbul transferului lui Marius Constantin în China, la Jiangsu

"Intrăm în reorganizare"

"În comunicatul emis de noi scrie clar că nu intră în discuţie să ne desfiinţăm. Eu vă promit că vom merge înainte. Ne bazăm pe sponsorii care sînt alături de noi. Cred că pînă la urmă se vor debloca banii. Din banii care ne sînt blocaţi, doar 40% erau banii pe care-i datoram ca salarii jucătorilor. Deocamdată intrăm în reorganizare. Din păcate, primele nu vor mai fi ca în sezonul trecut", a adăugat Maior.

Citeşte şi: ASA a primit vestea » Ce a decis Curtea de Apel cu privire la deblocarea conturilor formației

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (28)
xnread
xnread  •  20 Iulie 2015, 22:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

In regula insa trebuie dovedita ,,instrainarea" fondurilor de catre numiti si gradul de ,,insanitate":)Nu poti actiona pe baza oralitatii (a spuselor) ci a dovezilor (indubitabile)..:)

883137071780494
Doina Suciu  •  20 Iulie 2015, 21:42

GSP citeaza din... mituitul angajat pe pfa de 35.000 de lei in primarie de catre seful lui e partid?! Aşa s-a descoperit faptul, susţine DNA, că patronul de la Coral Impex SRL i-ar fi avut pe statul de plată al şpăgilor şi pe primarul din Zalău, Radu Căpâlnaşiu şi pe viceprimarul din Târgu Mureş, Sergiu Maior. „Astfel, s-a stabilit că, în mod regulat, omul de afaceri remite sume de bani decizionalilor de la nivelul primăriilor din Zalău și Târgu Mureș, sumele de bani fiind consecutive plăților aferente contractelor încheiate între Coral Impex și instituțiile publice”. La fel ca şi în cazul lui Uioreanu, care lua mită prin intermediul şefului său de cabinet, Răzvan Pop, DNA a descoperit că primarul din Zalău se folosea de serviciile lui Vasile Jugrestan, directorul Corpului de Control din Primăria Zalău, în timp ce viceprimarul Maior lucra prin intermediul lui Ildiko Kagan, şefa Serviciului de Control Activităţi Edilitare din cadrul Primăriei Târgu Mureş. http://***/exclusiv-evz-schijele-coruptiei-din-dosarul-uioreanu-ii-lovesc-pe-edilii-din-zalau-si-targu-mures.html

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  20 Iulie 2015, 21:19
Postat de Doina Suciu pe 20 Iulie 2015, 20:53

DNA, vezi ca astia au furat si banii din transferuri, pe care s-au obligat sa ii plateasca BUGETULUI LOCAL. De asta au avut grija sa iasa pe minus in fiecare an. Hotie PDL-UDMR, sub nasul DNA, SRI. Art.4. Prezentul contract de asociere se încheie pe perioada nedeterminata. IV. CONTRIBUTIA FIECAREI PARTI CONTRACTANTE ÎN VEDEREA REALIZARII COLABORARII Art.5. Municipiul Tîrgu-Mures are urmatoarele obligatii: a) alocarea sumei totale de 7.860.000 lei (7.000.000 lei fotbal masculin si 860.000 lei fotbal feminin, pentru sezonul competitional 2010-2011, conform Hotarârii Consiliului Local Municipal Tîrgu-Mures; b) desemnarea de reprezentanti în Consiliul Director; “5. În cazul obtinerii de venituri suplimentare provenite din transferul unor jucatori de fotbal aflati în relatii contractuale cu F.C.M., dupa înregistrarea acestor sume, clubul de fotbal are obligativitatea de a remite Municipiului Tg Mures 50 % din valoarea sumelor obtinute pe aceasta cale pe o perioada de timp egala cu cea de valabilitate a prezentului contract de asociere. Achitarea cotei de mai sus se va face în conditiile în careveniturile realizate vor depasi cheltuielile clubului.

,,Au delapidat/dosit/furat/instrainat/insusit (incorect) ?!:)...sa lasam organele de investigatie sa-si exercite functia in baza perogativelor cu care sunt investite fara a trage concluzii pripite, iar daca tg muresenii vor gasi sponsori binevoitori intru acoperirea restantelor catre stat (asigurari sociale, impozite etc) nu se va cunoaste ,,fenomenul" insolventa (gandind prin prisma actualului cap de acuzare)..:)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close