FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

ASA a primit vestea » Ce a decis Curtea de Apel cu privire la deblocarea conturilor formației

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iulie 2015 14:00

ASA a început foarte bine campionatul. Mureșenii se află pe locul 1 în Liga 1 și au cîștigat Supercupa României.

Astăzi, cei de la ASA au fost înștiințați că recursul la decizia DNA de a bloca conturile clubului a fost respins de către Curtea de Apel.

"În pofida rezultatelor bune obținute pe teren, în competiția sportivă, clubul ASA Tîrgu Mureș se vede pus în situația dificilă de a informa opinia publică despre faptul că recursul înaintat de asociație pentru deblocarea conturilor a fost respins.

Conducerea clubului ASA Tîrgu Mureș nu comentează în nici un fel decizia instanței, dar îi asigură deopotrivă pe suporteri și sportivi că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor și menținerea echipei în Liga I", se arată în comunicatul oficial al clubului.

Conturile clubului sînt blocate de două săptămîni, după o anchetă DNA care a avut ca scop investigarea modului prin care primăria a finanțat echipa în ultimii ani. Vezi detalii

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
76dani
76dani  •  21 Iulie 2015, 09:37

D-na Vlas, ce spune prietenul dvs. de familie? ::))) Nu pot sa ma bucur pentru ca o echipa are conturile blocate, acolo sunt oameni care vor sa faca ceva. Dar nu pot sa fiu deacord cand lucrurile sunt facute intr-un mod ilegal. Pacat de jucatori si staful echipei, ei nu sunt vinovati. Au adus putina adrenalina in campionat dar se pare ca vor sfarsi mai repede decat au crezut.

mvradulescu
mvradulescu  •  21 Iulie 2015, 09:31

Dacă privim lucrurile strict din punctul de vedere al performanței sportive nu este pentru nimeni un motiv de bucurie că un club este pus într-o situație cât se poate de dificilă, însă dacă există dovezi că nu s-au respectat legile, oricât ar fi de dureros, situația ar trebui rezolvată prin sancțiuni exemplare ! Dacă s-a putut rezolva la Craiova, la Timișoara, la Pitești, la Ploiești, la Rapid, la Dinamo, la Urziceni la Bistrița, ori Galați și în privința persoanelor din anturajul stelist, nu văd nici un motiv să închidem ochii la Târgu Mureș !!! În altă ordine de idei, nu-mi permit să minimalizez creșterea performanțelor sportive, atât la echipa mureşeană cât și la cele din Ploiești, Botoșani, Giurgiu și mai nou Ovidiu ...

mama.is.here
mama.is.here  •  20 Iulie 2015, 18:08

ce se mai bucura ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează